Θύμα αρπαγής και βιασμού από τέσσερις αγνώστους κατήγγειλε πως έπεσε μια 32χρονη σε περιοχή της Βοιωτίας. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, χθες το πρωί πήγε σε παραλία της περιοχής, ... Περισσότερα

Βοιωτία: Θύμα αρπαγής και βιασμού από τέσσερις αγνώστους κατήγγειλε πως έπεσε μια 32χρονη

Epilogestv

Epilogestv

Θύμα αρπαγής και βιασμού από τέσσερις αγνώστους κατήγγειλε πως έπεσε μια 32χρονη σε περιοχή της Βοιωτίας.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, χθες το πρωί πήγε σε παραλία της περιοχής, ύστερα από ραντεβού που είχε κανονίσει με έναν άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν έφτασε στο ραντεβού σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε Ι.Χ., την πλησίασαν. Ο ένας της έκλεισε το στόμα και τα μάτια, με την βοήθεια των υπολοίπων, την έβαλαν στο όχημα. Όπως υποστήριξε την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, την κακοποίησαν σεξουαλικά και την εγκατέλειψαν. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ θα γίνει και εξέταση από τον ιατροδικαστή.

Ανατροπή στον «βιασμό» – Η «παθούσα» έλεγε ψέματα και συνελήφθη-Νεότερη ενημέρωση

Ανατροπή στην καταγγελία αρπαγής και βιασμού από τέσσερα άγνωστα άτομα στην Αντίκυρα Βοιωτίας, καθώς αποδείχτηκε ότι ήταν ψέμα και προϊόν φαντασίας της καταγγέλουσας.

Η 32χρονη αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκε εντολή να την αξιολογήσει ψυχολόγος.

Κατά την διάρκεια της εξέτασής της παραδέχτηκε ότι όλη η αυτή η ιστορία που είχε καταγγείλει για αρπαγή και ομαδικό βιασμό ήταν ένα δικό της κατασκεύασμα και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

Advertisement
Babis

Η ίδια είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια Λιβαδειάς ότι μετά από ραντεβού που έκλεισε με έναν άγνωστο άντρα που γνώρισε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, πήγε στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου και από εκεί τέσσερις άγνωστοι δράστες την άρπαξαν δια της βίας και την οδήγησαν σε ερημική περιοχή όπου οι τρεις την κράτησαν δια της βίας στο καπό του αυτοκινήτου και ο ένας εξ αυτών την βίασε… Εν τέλει προέκυψε αυτή η τροπή και πλέον η ίδια θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη είναι διαζευγμένη και μητέρα ενός παιδιού, την επιμέλεια του οποίου έχει ο πατέρας του.

πηγή ertnews.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα