28.1 C
Serres

Αίθρα Λυκουρέζου για Ζωή Λάσκαρη: «Πρέπει να πήγαινα ανάποδα στον δρόμο, μπαίνω και την βλέπω στο κρεβάτι»

Date:

“Η μαμά μου σιχαινόταν τα μηνύματα, πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο. Ήταν η πρώτη φορά που δεν με πήρε τηλέφωνο. Μου έστειλε μήνυμα”, αποκαλύπτει η Αίθρα Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη.

Στις 18 Αυγούστου συμπληρώνονται 7 χρόνια από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή. Με αφορμή την επέτειο του θανάτου της, η Αίθρα Λυκουρέζου, μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok, αναφέρεται στις τελευταίες ημέρες ζωής της μεγάλης μας ηθοποιού.

Η Αίθρα Λυκουρέζου αποκαλύπτει τα εξής: «Δεν την πήρα τηλέφωνο, γιατί σκεφτόμαστε ότι είναι δεδομένο ότι ο άλλος θα είναι εκεί και αύριο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που έμαθα. Η μαμά μου σιχαινόταν τα μηνύματα, πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο. Ήταν η πρώτη φορά που δεν με πήρε τηλέφωνο. Μου έστειλε μήνυμα “Εντάξει αγαπούλα μου, δεν πειράζει”.

Την επόμενη μέρα πάω να κολυμπήσω στο Πόρτο Ράφτη και δεν περνάω από το σπίτι, δεν ήμουν γενικότερα καλά. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν. Κολύμπησα και φεύγοντας από την παραλία, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο πατέρας μου. Μου λέει “Μαρία Ελένη… η μαμά δεν ξύπνησε!”.

Παθαίνω πανικό, όπως αντιλαμβάνεστε. Όπως ήμουν δεν θυμάμαι τίποτα, πρέπει να πήγαινα ανάποδα στον δρόμο. Μπαίνω στο σπίτι και βλέπω την μανούλα μου στο κρεβάτι. Ήμασταν όλοι εκεί… τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Στη συνέχεια, η Αίθρα Λυκουρέζου αναφέρει: «Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω και να μαλακώσει μέσα μου το γεγονός ότι της έστειλα μήνυμα, το γεγονός ότι ακύρωσα, το ότι φέρθηκα έτσι όπως φέρθηκα. Είναι αυτό που λες “γιατί ρε γα… να το έχω κάνει;”. Από την άλλη σκέφτομαι ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα, ήταν το τελευταίο βράδυ με τον άντρα της, ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, μιλούσαν, γελούσαν και ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Μετά κοιμήθηκαν…








Χάνουμε στιγμές, χάνουμε πράγματα στη ζωή μας και το τρένο τρέχει, προχωράει και δεν σε περιμένει. Να μην ξεχνάμε να παίρνουμε τηλέφωνο, να αγκαλιάζουμε, να μη ξεχνάμε να λέμε σε αγαπώ. Να τα λέμε όποτε τα νιώθουμε… Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει».

@melzoeaithralykourezou &Maker &Maker Μεγάλο σχολείο η ίδια η Ζωή. Οι απώλειες. Ο πόνος. Η θλίψη. Οι κρίσεις. Οι καταστάσεις. Οι ανατροπές. Οι αλλαγές! &Maker #FilmoraGoVideoEditor ♬ original sound – ΜαρίαΕλένηΖωή Αίθρα Λυκουρεζου

πηγή zappit.gr

LifeStyleΑίθρα Λυκουρέζου για Ζωή Λάσκαρη: «Πρέπει να πήγαινα ανάποδα στον δρόμο, μπαίνω...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε την αλήθεια για την υγεία του τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μάχη στη...

Πέθανε ο Γιάννης Κρύος, βασικό στέλεχος της Acun Medya στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν πήγα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη ούτε όταν συνεργαζόμασταν»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή...

O Eminem έφτασε και πάλι στην κορυφή του Billboard με το νέο άλμπουμ του «The Death of Slim Shady»

Στην κορυφή του Billboard σκαρφάλωσε και πάλι ο Eminem...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα