32 C
Serres

Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»

Date:

“Έχουμε σοβαρά προβλήματα όλοι μας και θα καθόμαστε να σκεφτούμε ποιος κόλλησε ποιον; Ας είμαστε σοβαροί, έλεος”, δηλώνει εκνευρισμένη η Βάνα Μπάρμπα.

Σάλος προκλήθηκε από την καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, ότι η Βάνα Μπάρμπα περιφερόταν σε διάφορα τμήματα του νοσοκομείου Μεταξά, ενώ ήταν θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία των καρκινοπαθών.

Μιλώντας στην εφημερίδα ONtime και την Σάσα Σταμάτη, η Βάνα Μπάρμπα δηλώνει τα εξής: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός! Έχουμε σοβαρά προβλήματα όλοι μας και θα καθόμαστε να σκεφτούμε ποιος κόλλησε ποιον; Ας είμαστε σοβαροί, έλεος. Το πιο σοβαρό απ’ όλα είναι ότι μόλις βγει μια πληροφορία, και ανακριβής και αναληθής να είναι, ο κόσμος θεωρεί ό,τι συμβαίνει, ότι έχει γίνει. Αυτό είναι τραγικό. Εγώ βγήκα με Covid μετά τις τρεις μέρες που είχα πάει την πρώτη μου επίσκεψη στο νοσοκομείο. Πώς ξέρουμε ποιος κόλλησε ποιον; Μπορεί να ξέρει κανείς από πού κολλάει Covid»;








Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα πρόσθεσε: «Ήμασταν με τις μάσκες και έπειτα από δύο τρεις μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις, είχα βγει ήδη θετική στον κορονοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα, πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ, που παντού είχαμε μάσκες; Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας».

πηγή zappit.gr

LifeStyleΞεσπά η Βάνα Μπάρμπα: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Έλενα Ακρίτα: «Ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία»

"Όταν έγραφε τηλενουβέλες ήταν πολύ πιο ευφάνταστη πάντως", λέει...

Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»

"Πηγαίνω ειδικά σε κάτι μαγαζιά που έχει κάτι κοστούμια...

Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε την αλήθεια για την υγεία του τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μάχη στη...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα