Υπό την αιγίδα της ΔΕΘ η SEREXPO 2024- Στην τελική ευθεία η προετοιμασίες -video

Date:

Μνημόνιο συνεργασίας αναμένεται να υπογραφεί τη Δευτέρα 29 Ιουλίου ανάμεσα στη ΔΕΘ HELEXPO και στην SEREXPO. Ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιαράς με ιδιαίτερη χαρά μας μιλάει για αυτή την συνεργασία, καθώς η SEREXPO θα αναβαθμιστεί.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από τους χειμερινούς μήνες  ώστε όλα να είναι έτοιμα το Σεπτέμβριο. Η Serexpo θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των αιτήσεων για τους εκθέτες είναι αρκετά ικανοποιητικός.

Το πρόγραμμα τη φετινή χρονιά θα περιλαμβάνει γαστρονομία, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα, το αγροτικό συνέδριο “Agroserres” και εκδηλώσεις για τις επιχειρήσεις, ενώ θα υπάρχουν δράσεις και τα σχολεία όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα ‘’Επιχειρείν΄΄ και ο σχολικός προσανατολισμός. Ο Μεγάλος στόχος είναι όσοι επισκεφθούν τη Serexpo να περάσουν καλά.

Φέτος για πρώτη φορά τα εγκαίνια θα γίνουν την πρώτη ημέρα και όχι την Παρασκευή όπως συνηθιζόταν, ενώ κάθε βραδιά της Serexpo θα κλείνει με μία συναυλία. Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια ,την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου το μικρόφωνο θα πάρει ο Νίκος Ζωιδάκης και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στη σκηνή θα ανέβουν ένα σερραϊκό συγκρότημα και ο Χρήστος Δάντης. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν δύο ακόμη ονόματα.








Ρεπορτάζ: Παντελής Κληντσάρης

ΣέρρεςΥπό την αιγίδα της ΔΕΘ η SEREXPO 2024- Στην τελική ευθεία η...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά: Χορήγηση υποτροφιών για φοίτηση στο Ε.Α.Π.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών ενημερώνει...

Οικονομία στο νερό: “Να συνδεθεί η χρήση του από τους αγρότες με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ”- video

H λειψυδρία έχει αρχίσει  να κάνει αισθητή την παρουσία...

Εόρτασαν την Αγία Παρασκευή οι Σερραίοι με σεβασμό- video

Η εορτή της Αγίας Παρασκευής της αθληφόρου τιμήθηκε στην ομώνυμη...

Γυαλιά καρφιά από ανεμοστρόβιλο τα κοιμητήρια στον Προβατά Σερρών- video

Γυαλιά καρφιά έγιναν τα κοιμητήρια στον Προβατά Σερρών μετά...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα