27.6 C
Serres

«Δεν είναι μόνο το διάβασμα, θέλει ισορροπία»: Αριστούχος στις πανελλαδικές εξετάσεις αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας

Date:

Έδωσε πανελλαδικές και συγκέντρωσε 19.640 μόρια. Ο λόγος για τον Κρίτωνα Θεοδωρόπουλο, έναν από τους αριστούχους μαθητές που θριάμβευσε φέτος.

Οι βαθμοί του πραγματικά προκαλούν τεράστια εντύπωση: Στα Λατινικά έγραψε 20, σε Αρχαία και Ιστορία 19,7 και στο μάθημα της Έκθεσης 19,1.

«Ασύλληπτα νούμερα» σχολίασαν οι παρουσιαστές, μένοντας άφωνοι με τις επιδόσεις του μαθητή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο, έχει η απάντηση που έδωσε ο Κρίτων Θεοδωρόπουλος για το αν υπάρχει ζωή πέρα από το διάβασμα για ένα παιδί που συγκέντρωσε τόσο υψηλή βαθμολογία.

«Δεν ήταν μόνο το διάβασμα. Εγώ θεωρώ ότι για να πετύχει κάποιος τέτοιες βαθμολογίες πρέπει να βρει τη χρυσή τομή. Πρέπει να βρει μια ισορροπία. Δηλαδή δεν έχει σημασία να είσαι μόνο επικεντρωμένος στο διάβασμα αλλά να διατηρείς και τη συναισθηματική και την ψυχική σου υγεία, έστω προσαρμοσμένη στο πιεστικό πρόγραμμα των πανελλαδικών» σημείωσε ο 18χρονος, περιγράφοντας το μυστικό της επιτυχίας του.








Όπως είπε στη συνέχεια, η εμπειρία των πανελληνίων είναι μια διαδικασία που μένει στη μνήμη των ανθρώπων που περνάνε από αυτή. «Είναι ίσως η πρώτη πολύ μεγάλη δοκιμασία που αντιμετωπίζει ένας νέος άνθρωπος. Είναι και το διακύβευμα σημαντικό» σχολίασε μετέπειτα ενώ έκανε λόγο για μια κουραστική και επίπονη διαδικασία αλλά και για δικαίωση με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

πηγή newsbeast.gr

Ελλάδα«Δεν είναι μόνο το διάβασμα, θέλει ισορροπία»: Αριστούχος στις πανελλαδικές εξετάσεις αποκάλυψε...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΕΛΑΣ: Πραγματοποιήθηκε η άσκηση «Καλλιπάτειρα 2» για την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων και την αθλητική βία

Επιχειρησιακή άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ...

Πανελλήνιες 2024: Πρώτη στην Αρχιτεκτονική πέρασε 48χρονη μητέρα

Τα «φτερά» της για τα πανεπιστημιακά έδρανα θα ανοίξει...

‘Ερχονται νέες καταγγελίες σε βάρος του 63χρονου προπονητή ενόργανης γυμναστικής που κατηγορείται για σεξουαλικη παρενόχληση

Έντονες αναταράξεις στους κόλπους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έχει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα