29.7 C
Serres

Μιχάλης Μαρκάτης για metoo: «Νομίζω το τραβήξανε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε, έγιναν και καταγγελίες που ίσως δεν θα έπρεπε»

Date:

Για το κίνημα metoo στο χώρο του θεάτρου απάντησε ο Μιχάλης Μαρκάτης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου.

Πώς σου φάνηκε όλο αυτό με το metoo, όλη αυτή η έξαρση, το ότι κάποιοι έφτασαν στη δικαιοσύνη, ότι ο θεατρικός χώρος διασύρθηκε από κάποιους ανθρώπους; Νιώθεις ότι πληγώθηκε το θέατρο;

Δεν νομίζω ότι το θέατρο μπορεί να το πληγώσει τίποτα. Τώρα, τους ανθρώπους του μπορεί να τους πλήγωσε, γιατί ίσως δεν ήταν έντιμοι απέναντι σε αυτό. Το θέατρο υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει με όποια μορφή, κι αυτό είναι το μόνο αισιόδοξο. Υπάρχει 2.500 χρόνια και θα συνεχίσει.

Οι μικρότητες αυτές και οι διάφοροι περίεργοι άνθρωποι που περνάνε δεν μπορούν να το σπιλώσουν. Για τους ανθρώπους, ήταν πολύ καλό αυτό που έγινε με το metoo, έπρεπε λίγο να μαζευτούν τα πράγματα, γιατί, απ’ ότι φάνηκε, ο καθένας έκανε ότι του κατέβαινε μέσα στην εξουσία του.






Από την άλλη, νομίζω ότι, όπως όλα τα πράγματα εδώ στη χώρα μας –και όχι μόνο- το τραβήξανε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε, το παρακάνανε κι έγιναν και αστεία πράγματα, καταγγελίες που ίσως δεν θα έπρεπε.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΜιχάλης Μαρκάτης για metoo: «Νομίζω το τραβήξανε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε, έγιναν...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία γνωριμία τον Αύγουστο που θα τους αλλάξει τη ζωή

Το καλοκαίρι ήταν πάντα μια μαγική εποχή, μια εποχή...

Τζόυς Ευείδη: «Η κατάθλιψη είναι για λίγο πιο εύρωστους οικονομικά ανθρώπους»

Για το Ρετιρέ, την ανθρωποφαγία στα social media, αλλά...

Η Καίτη Φίνου χαμογελά ξανά – Έφτιαξε τα δόντια της που είχαν σαπίσει μετά τον κορονοϊό

Πέρυσι τον Νοέμβριο η Καίτη Φίνου αποκάλυψε τη μεγάλη...

Έγκυος η Ευαγγελία Συριοπούλου

Η Ευαγγελία Συριοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς είναι...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα