24.7 C
Serres

Στέφανος Τσιτσιπάς για τις στιγμές έντασης με τους γονείς του: «Έχουν υπάρξει στιγμές για τις οποίες δεν είμαστε περήφανοι»

Date:

“Μερικές φορές μπορεί να μου βγει ένταση, όταν μου πούνε πράγματα οι γονείς μου εκείνη τη στιγμή πράγματα που δεν θέλω να ακούσω, και αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να δουλεύουμε μαζί” δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέντευξη στο Down Town και μίλησε για τις στιγμές έντασης που έχει καταγράψει ο τηλεοπτικός φακόςανάμεσα στον ίδιο και στους γονείς του κατά τη διάρκεια αγώνων του και πως προσπαθούν να τις διαχειρίζονται.

Γενικά όλοι οι Έλληνες παρακολουθούμε τα παιχνίδια σου, ειδικά όταν πας καλά σε κάποια τουρνουά. Μερικές φορές, λοιπόν, έχουμε δει στιγμές έντασης στο γήπεδο. Είναι κάτι που συμβαίνει μέσα στην πίεση του αγώνα;

Είμαστε άνθρωποι και πολλές φορές πρέπει να διαχειριστούμε στιγμές μεγάλης έντασης, πράγμα συνηθισμένο σε έναν αγώνα τένις. Θα υπάρχουν στιγμές πολύ ήρεμες που θα παίζεις με έναν ισορροπημένο τρόπο και ξαφνικά αυτό αλλάζει και πρέπει να ανακτήσεις και να ξαναχτίσεις το παιχνίδι. Και μπορεί να προκύψουν απρόοπτες στιγμές με πολλή πίεση στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθεις.






Μερικές φορές μπορεί να μου βγει ένταση, όταν μου πούνε πράγματα οι γονείς μου εκείνη τη στιγμή πράγματα που δεν θέλω να ακούσω, και αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να δουλεύουμε μαζί. Μιλάμε μετά τους αγώνες και προσπαθούμε να είμαστε καλά μαζί. Έχουν υπάρξει στιγμές για τις οποίες δεν είμαστε περήφανοι, όμως μέσα από αυτές προσπαθούμε να μάθουμε και να βρούμε τρόπους να μένω ήρεμος. Με βοηθούν να διαχειρίζομαι τις δύσκολες στιγμές της καριέρας μου αλλά και τις μεγάλες κι όμορφες.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΣτέφανος Τσιτσιπάς για τις στιγμές έντασης με τους γονείς του: «Έχουν υπάρξει...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τα 2 ζώδια που προσελκύουν το χρήμα για το υπόλοιπο του 2024 – «Θα βιώσουν οικονομική ευημερία»

Τα άστρα συνωμοτούν ώστε δύο συγκεκριμένα ζώδια να έχουν...

Λύγισε η Μαριάντα Πιερίδη: «Όσες φορές κι αν δω το βίντεο, θα βάλω τα κλάματα»

Η συγκίνηση της Μαριάντας Πιερίδη με την καθηλωτική εξομολόγηση...

Δανάη Μπάρκα: Οι διακοπές στην Ισπανία και η πεζοπορία 3 ωρών που της έκοψε την ανάσα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα λίγο...

Φαίη Σκορδά: Αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής στο Mega

Έπειτα από 11 χρόνια, η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στην...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα