25.2 C
Serres

Σέρρες, Αγανακτισμένη δημότης διαμαρτύρεται: “Δεν είναι κατάσταση αυτή που ζούμε- Μπήκε φίδι στο σπίτι μου”- video

Date:

Αγανακτισμένη κάτοικος στην περιοχή Νεόχτιστα αεροδρομίου διαμαρτύρεται στην κάμερα του Epiloges.tv, για τις άθλιες συνθήκες που είναι αναγκασμένη να βιώνει. Μάλιστα καταγγέλλει πως τους θεωρούν πολίτες τρίτης κατηγορίας. 

Αγανακτισμένη  είναι η κ. Σουλτάνα κάτοικος στην περιοχή Νεόχτιστα Αεροδρομίου,  καθώς εδώ και πέντε μήνες είναι αναγκασμένη να ζει “αγκαλιά” με  τα ξεραμένα χόρτα και τα κομμένα κλαδιά που τοποθέτησαν έξω από το σπίτι της μετά την κοπή τους και παρόλες τις οχλήσεις της να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες  του δήμου να τα μαζέψουν δυστυχώς  δεν βρίσκει ανταπόκριση. Σύμφωνα με την ίδια οι δικαιολογίες κάθε φορά είναι διάφορες και δηλώνει πως τους θεωρούν πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Λόγω των ξεραμένων χόρτων εκτός από τον κίνδυνο της φωτιάς  κυκλοφορούν φίδια και ποντίκια. Μάλιστα ένα φίδι μπήκε στο σπίτι της κ. Σουλτάνας το οποίο απομάκρυνε η πυροσβεστική  υπηρεσία. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κακό οδόστρωμα της περιοχής τους το οποίο χρειάζεται ασφαλτόστρωση καθώς χαλάνε τα αυτοκίνητα τους.






ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΛΗΝΤΣΑΡΗΣ

ΣέρρεςΣέρρες, Αγανακτισμένη δημότης διαμαρτύρεται: "Δεν είναι κατάσταση αυτή που ζούμε- Μπήκε φίδι...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η ελληνική αποστολή στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, και...

Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η ελληνική σημαία και ο ελληνικός εθνικός ύμνος δίνουν...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα