25.2 C
Serres

ΠΑΕ Πανσερραϊκός: “60 χρόνια αγάπη διαρκείας” – Στο πλευρό της ομάδας οι Che Guevara- video

Date:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με το σύνθημα «60 χρόνια αγάπη διαρκείας», ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του Πανσερραϊκού, ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, από την Τετάρτη 7 Αυγούστου, online μέσω της Ticketmaster και από το Box office του γηπέδου.

Προτεραιότητα έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περσινής σεζόν 2023/24. Σε αυτό το διάστημα ισχύει έκπτωση 25% στην τιμή της φετινής κάρτας. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, δεν θα ισχύει η έκπτωση.

ΕΙΔΙΚΑ οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας της θύρας 6 πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία για την ανανέωση τους στις άλλες θύρες.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προσφέρει μια σειρά από παροχές και προνόμια, για όποιον προμηθευτεί Εισιτήριο Διαρκείας 2024-25.

τα Εισιτήρια Διαρκείας 2024-25 περιλαμβάνουν:
• Όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος Super League.
• Όλους τους εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα  εισιτήρια Διαρκείας Κοινωνικής Προσφοράς 2024-25 προφέρετε έκπτωση 30 % στο παιδικό , στα  εισιτήριο ΑμεΑ (67% και άνω αναπηρία και στους ανέργους μετά την απαραίτητη προσκόμιση των δικαιολογητικών. 
Οι φίλαθλοι με αναπηρικό αμαξίδιο δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ είσοδο, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο τους και του συνοδού τους, έως και 3 ημέρες, πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα. 

• Περίοδος Νέων Κατόχων χωρίς έκπτωση, ξεκινά  από Δευτέρα 19/08.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΊΚΟΣ επισημαίνει προς όλους τους φιλάθλους  ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δε θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.grWallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.
• Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το GooglePlay ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα






ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (Smartphone)

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ Gov.gr Wallet

– Ονοματεπώνυμο
– ΑΜΚΑ
– ΑΔΤ
– ΑΦΜ
– ΔΟΥ
– Κινητό
– Διεύθυνση
– E-mail

Τα μέλη του club Che Guevara θέλοντας να βοηθήσουν τους φιλάθλους για την σχετική έκδοση εισιτήριών στο βαθμό που μπορούν αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή αυτή σε όσους δυσκολεύονται. 

Με σύνθημα 60 χρόνια αγάπης  εύχονται στην αγαπημένη τους ομάδα καλή αγωνιστική σαιζόν.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει από πλευράς της την ολοκλήρωση εργασιών που απαιτούνται ώστε η έδρα των Λιονταριών να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους φιλάθλους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΛΗΝΤΣΑΡΗΣ

ΣέρρεςΠΑΕ Πανσερραϊκός: "60 χρόνια αγάπη διαρκείας" - Στο πλευρό της ομάδας οι Che...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η ελληνική αποστολή στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, και...

Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η ελληνική σημαία και ο ελληνικός εθνικός ύμνος δίνουν...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα