26.3 C
Serres

Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα και τέσσερις τραυματίες στις Ράχες Φθιώτιδας – «Σκηνικό σαν τη δολοφονία του Άλκη»

Date:

Μετά το αιματηρό επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα στο Μαρίνι Στυλίδας, τα ξημερώματα της Κυριακής είχαμε άγρια συμπλοκή στις Ράχες και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού οι αρνητικοί πρωταγωνιστες και αυτής της αιματηρής συμπλοκής χτυπούσαν με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ.

Ένας από τους δράστες της άγριας συμπλοκής, που έγινε πριν λίγες ώρες στις Ράχες, ήταν στην παρέα των «νταήδων» που είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι τον 24χρονο στο Μαρίνι.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες μια ομάδα πέντε νεαρών ατόμων «ψαχνόταν για φασαρία πουλώντας τσαμπουκά και ρωτώντας νεαρούς από άλλες παρέες τι ομάδα είσαι;». Οι δυο από τους πέντε νεαρούς είναι από την περιοχή και ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 17 ετών, έχει εμπλακεί σε πάρα πολλά επεισόδια και είναι γνωστός στις Αρχές. Οι άλλοι τρεις της παρέας φέρεται να είναι οπαδικοί φίλοι από Θεσσαλονίκη.

Η παρέα των νταήδων λοιπόν είχε φραστικό επεισόδιο τα ξημερώματα σε ένα από τα γνωστά bar της παραλίας Ραχών με μια άλλη παρέα νεαρών, από την Στυλίδα. Λίγο μετά τις 5:00′ το πρωί της Κυριακής οι δυο παρέες συναντήθηκαν στον παραλιακό δρόμο, όταν η παρέα των παιδιών από τη Στυλίδα περπατούσαν να πάνε προς το αυτοκίνητο τους.

Ξαφνικά ένα ΙΧ σταμάτησε και τα πέντε άτομα βγήκαν έξω και άρχισαν να επιτίθενται στην παρέα των παιδιών με μαχαίρι, σφυρί, γκλοπ και άλλα αντικείμενα.






«Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Έμοιαζε να ήταν καταδρομικό χτύπημα από οργανωμένη ομάδα που βγήκε από το αυτοκίνητο να χτυπήσει ακόμα και να σκοτώσει. Ένα παιδί έφαγε δυο μαχαιριές στο χέρι και ένα άλλο χτυπήθηκε από μαχαίρι στην πλάτη. Επίσης τραυμάτισαν ακόμη δυο άτομα, ο ένας μάλιστα ήταν ο πατέρας του ενός παιδιού που μαχαιρώθηκε…Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Το όλο σκηνικό μου θύμισε την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα τα ξημερωματα. ….», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού συμβάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport και τα δύο παιδιά που δέχτηκαν τις μαχαιριές είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ δυο ακόμη τραυματίες, έναν 17χρονο και έναν 48χρονο (πατέρας ενός παιδιού) που διακομίστηκαν στο ΚΥ Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες.

πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαΆγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα και τέσσερις τραυματίες στις Ράχες Φθιώτιδας – «Σκηνικό...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποίσσες: Η δημοφιλής παραλία της Τζιάς με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα- video

Ο παραθαλάσσιος οικισμός Ποίσσες βρίσκεται στα δυτικά παράλια της...

Νεκρός 65χρονος στους Νέους Πόρους Πιερίας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι 65χρονος από...

Πυροσβεστική: Ξεπερνούν τα 25 μέτρα ύψος οι φλόγες στην πυρκαγιά στον Βαρνάβα

Σαράντα (40) αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο εκ...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα