30.8 C
Serres

Ελένη Φιλίνη: «Eίχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια»

Date:

“Κοίταζα πάντα να κάνω τη δουλίτσα μου και δεν ασχολούμουν με το τι κάνουν οι άλλοι” υπογραμμίζει, επίσης, η Ελένη Φιλίνη.

Εν μέσω περιοδείας με τον Ζηλιαρόγατο, σε επιλεγμένους σταθμούς, η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα μίλησε τόσο για τις στιγμές που αφιερώνει στον εαυτό της όσο και για τα μυστικά της νεότητας της.

Υπάρχουν στιγμές που αδειάζεις τη σκέψη σου και αφιερώνεις χρόνο για εσένα;

Φυσικά και υπάρχει χρόνος ν’ αφιερώνω σε μένα. Υπήρξε βέβαια διάστημα το οποίο δούλευα αρκετά, είχα αρκετές παραστάσεις και τα βράδια στα μαγαζιά που τραγουδάω. Αυτό που μ’ αποφορτίζει είναι η θάλασσα. Θέλω να πηγαίνω να κολυμπάω και να διαβάζω βιβλία. Να ασχολούμαι με τα ζώα μου. Όταν μπορώ να ταξιδεύω, να πηγαίνω σε μέρη και να γνωρίζω τους ανθρώπους τους. Θέλω να πηγαίνω σινεμά να βλέπω όλες τις ταινίες που βγαίνουν επίσης.






Ποιο είναι το μυστικό της νεότητας σου; Όλοι λένε ότι η Ελένη Φιλίνη είναι αγέραστη…

Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω. Κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο που είχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω κάνει καταχρήσεις και κραιπάλες στη ζωή μου. Στα μπουζούκια, που πήγαινα, έφευγα πάντα στο πρώτο πρόγραμμα. Δεν είμαι του ξενυχτιού γενικά και επίσης δεν είμαι ένας άνθρωπος που είχα φθόνο και ζήλια, αυτά σε τρώνε. Κοίταζα πάντα να κάνω τη δουλίτσα μου και δεν ασχολούμουν με το τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι ήταν η φύση μου πάντα.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΕλένη Φιλίνη: «Eίχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Γιάννης Φώσκολος: Περιπέτεια υγείας για τον παρουσιαστή – Νόσησε από στρεπτόκοκκο

"Αισθάνεσαι κουρέλι, δεν μπορείς να κουνηθείς και κοιμάσαι όλη...

Συγκινεί ο Αντύπας για την απώλεια του: «Έφυγε» ο Δημήτρης μας»

"Θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας, με την μουσική...

Γιάννης Ζουγανέλης: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την καταστροφή του σπιτιού του από τη φωτιά

Με ένα συγκινητικό βίντεο απάντησε ο Γιάννης Ζουγανέλης για...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα