36.5 C
Serres

Επιστροφή από τις διακοπές με γεύσεις και μουσική! Έρχεται το Φεστιβάλ Καντίνας στη Χρυσούπολη!

Date:

Μετά τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις, είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε με όρεξη για νέες εμπειρίες! Σας προσκαλούμε όλους στο Φεστιβάλ Καντίνας που θα πραγματοποιηθεί στη Χρυσούπολη, από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό parking, στην πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου.

Κάθε απόγευμα από τις 5 μ.μ. η καρδιά της πόλης θα χτυπά στους ρυθμούς του Canteen Festival και ο αέρας της πόλης θα γεμίσει αρώματα από καντίνες που θα προσφέρουν μοναδικές γεύσεις για κάθε ουρανίσκο. Ελάτε να δοκιμάσετε τα λαχταριστά churros, αυθεντικά noodles, παραδοσιακό hot dog, γλυκιά καμινάδα, δροσιστικό bubble tea κι ευφάνταστα cocktail. Για τους λάτρεις του κρέατος, το καπνιστό κρέας και το τηγανητό κοτόπουλο θα είναι εκεί να σας εκπλήξουν. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και ρώσικες γεύσεις, ενώ φυσικά δε θα λείπουν και οι κλασικές επιλογές της παραδοσιακής καντίνας που όλοι αγαπάμε!

Όλα αυτά θα συνοδεύονται από ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακές και λαϊκές μπάντες που θα σας κάνουν να χορέψετε και να τραγουδήσετε, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για ένα αξέχαστο τριήμερο.





Η είσοδος κοστίζει μόλις 3 ευρώ την ημέρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς Full Pass για όλο το τριήμερο με 5 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών και τα άτομα με αναπηρία εισέρχονται δωρεάν, κάνοντας το φεστιβάλ μας προσιτό σε όλους. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της Πανελλήνιας κοινωνικής μας δράσης “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”, συμβάλλοντας καθοριστικά στο κοινωνικό-φιλανθρωπικό μας έργο.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την επιστροφή στην πόλη με άρωμα καλοκαιριού, υπέροχες γεύσεις και ζωντανή μουσική! Σας περιμένουμε όλους στη Χρυσούπολη για ένα αξέχαστο τριήμερο!

ΕλλάδαΕπιστροφή από τις διακοπές με γεύσεις και μουσική! Έρχεται το Φεστιβάλ Καντίνας...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Χαλκιδική: Απαγορεύτηκε το κολύμπι στην παραλία Ιερισσού, έσπασε αγωγός και γέμισε η θάλασσα λύματα

Προσωρινό «μπλόκο» για κολύμβηση στην παραλία Ιερισσού στη Χαλκιδική...

Φωτιά στην Πρέβεζα κοντά σε οικισμό: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική με τη μεγάλη φωτιά που...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστόπουλος

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστόπουλος με...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα