28 C
Serres

Τζένιφερ Άνιστον: Το αστρονομικό ποσό που συγκέντρωσε μετά από δέκα χρόνια στα “Φιλαράκια”

Date:

Η Τζένιφερ Άνιστον παραμένει εμβληματική για την ερμηνεία της ως Ρέιτσελ Γκριν στην αγαπημένη κωμική σειρά του NBC «Τα Φιλαράκια».

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας που προβλήθηκε η σειρά, οι θαυμαστές παρακολούθησαν την εξέλιξη του χαρακτήρα της από μια νύφη τρέχει να φύγει από το γάμο της σε μια ισχυρή, ανεξάρτητη γυναίκα που ακολούθησε την καριέρα των ονείρων της στη βιομηχανία της μόδας.

Ενώ το ταξίδι της Ρέιτσελ Γκριν ήταν συναρπαστικό, οι οικονομικές απολαβές που προέκυπταν από την ερμηνεία ενός τόσο αγαπημένου χαρακτήρα ήταν εξίσου αξιοσημείωτες. Αν και τα ακριβή στοιχεία δεν έχουν ποτέ επιβεβαιωθεί επίσημα, οι αναφορές παρέχουν μια σαφή εικόνα για το πόσο προσοδοφόρο ήταν να είσαι ένας από τους έξι βασικούς χαρακτήρες.

Στα πρώτα χρόνια της σειράς, η Άνιστον και οι συμπρωταγωνιστές της φέρονται να κέρδιζαν περίπου 75.000 δολάρια ανά επεισόδιο, σύμφωνα με ένα άρθρο του Entertainment Weekly από το 2000. Καθώς η δημοτικότητα της σειράς εκτοξεύτηκε στα ύψη και τα μέλη του καστ έγιναν γνωστά ονόματα, οι αμοιβές τους αυξήθηκαν σημαντικά.





Μέχρι την έβδομη και όγδοη σεζόν του, οι απολαβές του καστ είχαν εκτοξευθεί στο ιλιγγιώδες ποσό των 750.000 δολαρίων ανά επεισόδιο. Με κάθε σεζόν να αποτελείται από 24 επεισόδια, αυτό μεταφράζεται σε 18 εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν για κάθε ηθοποιό.

Ωστόσο, οι ηθοποιοί είδαν σημαντική αύξηση στα ποσά που λάμβαναν τις τελευταίες δύο σεζόν. Σύμφωνα με το Forbes, κάθε μέλος του καστ διαπραγματεύτηκε μια ιστορική συμφωνία ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων ανά επεισόδιο. Αυτή η απίστευτη αμοιβή όχι μόνο τους έκανε τους πιο ακριβοπληρωμένους τηλεοπτικούς ηθοποιούς εκείνη την εποχή, αλλά και εδραίωσε τη θέση τους στην ιστορία της τηλεόρασης.

πηγή thestival.gr

LifeStyleΤζένιφερ Άνιστον: Το αστρονομικό ποσό που συγκέντρωσε μετά από δέκα χρόνια στα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Διακοπές στα Κουφονήσια

Στα Κουφονήσια ταξίδεψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, προκειμένου να χαλαρώσει...

Έλενα Κρεμλίδου: «Τους είπα ότι για 500 ευρώ δεν έρχομαι» – Πόσα χρήματα έπαιρνε στο Survivor;

«Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, αλλά με 10 χιλιάρικα την...

Χάρης Ρώμας: «Αποδέχομαι τον όρο γκέι, αλλά δεν είμαι αυτό ακριβώς»

«Είμαι 100% άντρας. Αυτό είναι σίγουρο! Εγώ είμαι άντρας,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα