35.3 C
Serres

Ο Χάρης Ρώμας για την ερωτική του ζωή: «Δεν ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή για το τι ήθελα, οπότε δοκίμασα»

Date:

«Αισθανόμουν ότι έχω τις περισσότερες έλξεις και το δοκίμασα, το έκανα. Εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος που το ’κανα», λέει ο Χάρης Ρώμας.

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ερωτική του ζωή όταν ήταν μικρότερος, αλλά και για τις συμβουλές που, όπως είπε, είναι υποχρεωμένος να δίνει στα νέα παιδιά που ψάχνουν να βρουν την ερωτική τους ταυτότητα.

Είσαι από τους ανθρώπους που δεν μασάς τα λόγια σου κι έχεις παραδεχτεί σε συνέντευξή σου: «Έχω περάσει απ’ όλες τις ερωτικές φάσεις. Δεν το κρύβω. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζομαι με μεγάλο σθένος». Είναι τολμηρό να το παραδεχτεί ένας επώνυμος αυτό.

Γιατί τολμηρό; Όχι, δεν είναι τολμηρό. Είναι υποχρέωση ενός ανθρώπου που τον παρακολουθούν και νέα παιδιά, γιατί εγώ βλέπω χιλιάδες νέα παιδιά που με ακολουθούν στο Instagram, χωρίς να είμαι κολλημένος με αυτό, είναι 55.000 άτομα. Είμαι υποχρεωμένος για τα νέα παιδιά που με ρωτάνε, αλλά κι αυτούς που δεν τολμάνε να εμφανιστούν και ψάχνουν να βρουν την ερωτική τους ταυτότητα, να τους πω ότι έχεις δικαίωμα να ψάξεις, να δοκιμάσεις.





Κι εγώ μάλιστα δεν είμαι απ’ αυτούς που ήξεραν από την πρώτη στιγμή, που ήταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή τι είναι αυτό που ήθελαν ερωτικά, δοκίμασα. Αισθανόμουν ότι έχω τις περισσότερες έλξεις και το δοκίμασα, το έκανα. Εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος που το ’κανα. Άλλος που κατευθείαν ξέρει ότι θέλει αυτό, κάνει πολύ καλά και πηγαίνει εκεί που ξέρει ότι θέλει.

Εγώ λέω στους ανθρώπους ότι, αν εσείς αισθάνεστε ότι θέλετε να δοκιμάσετε ή δεν ξέρετε τι σας συμβαίνει ακριβώς μέσα σας, θα το ψάξετε, θα το βρείτε και θα το λύσετε και θα κατασταλάξετε εκεί που είστε ευτυχισμένοι. Με την έννοια ότι θα βρείτε το σύντροφο ή τη σύντροφο που θα είναι δίπλα σας και θα σας κάνει πιο δυνατούς.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΟ Χάρης Ρώμας για την ερωτική του ζωή: «Δεν ήμουν σίγουρος από...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ρένια Λουιζίδου: «Τα κανάλια γκρινιάζουν ότι λεφτά δεν υπάρχουν, ότι η διαφήμιση είναι πεσμένη»

«Από τη μυθοπλασία εξαρτάται κάθε φορά η πορεία ενός...

Δύσκολες στιγμές για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Είμαι σοκαρισμένη, ένα κομμάτι μου έσπασε»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες που περνάει η Μαριαλένα...

Τζένιφερ Άνιστον: Το αστρονομικό ποσό που συγκέντρωσε μετά από δέκα χρόνια στα “Φιλαράκια”

Η Τζένιφερ Άνιστον παραμένει εμβληματική για την ερμηνεία της...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα