24.8 C
Serres

Έγραψε ιστορία ο Εμμανουήλ Καραλής: Πέρασε τα 6 μέτρα συντρίβοντας το πανελλήνιο ρεκόρ – Δείτε το απίστευτο άλμα

Date:

Με φόρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ο Εμμανουήλ Καραλής επιβεβαίωσε ότι είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου, πλέον, στο άλμα επί κοντώ αφού στο Diamond League της Σιλεσίας έκανε άλμα στα 6 μέτρα διαλύοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

Ότι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση είχε φανεί από το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ιουνίου, στη Ρώμη. Η επιβεβαίωση ήρθε από το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και από εδώ και πέρα ο Έλληνας πρωταθλητής δείχνει έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Συνεχώς, άλλωστε, είναι όλο και μεγαλύτερες οι επιδόσεις του.

Ο Καραλής, ο οποίος είχε ως προσωπικό ρεκόρ το 5,93μ., πήγε στο Diamond Legue της Σιλεσίας με στόχο να ξεπεράσει τα 6 μέτρα και τα κατάφερε! Ο «Μανόλο» πέρασε με την πρώτη τα 5,62μ., με την πρώτη τα 5,72μ., με την πρώτη τα 5,82μ., με τη δεύτερη τα 5,92μ. και με την τρίτη τα 6 μέτρα, πανηγυρίζοντας έξαλλα την επίδοσή του που αποτελεί ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ.

Και από εδώ και πέρα, μαζί με τις επιδόσεις ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις για τον χάλκινο Ολυμπιονίκη, ο οποίος δεν μπορεί να κοντράρει τον… εξωγήινο Ντουπλάντις που κάνει παγκόσμιο ρεκόρ όποτε θέλει, μπορεί και πρέπει όμως να σταθεροποιηθεί στα μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.





πηγή newsbeast.gr

ΑθλητικάΈγραψε ιστορία ο Εμμανουήλ Καραλής: Πέρασε τα 6 μέτρα συντρίβοντας το πανελλήνιο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Γουλβς – Τσέλσι 2-6: Εκκωφαντική η πρώτη νίκη των Λονδρέζων στην Premier League

Η Τσέλσι κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-2 την Γουλβς...

Ολυμπιακός: Η ομάδα νέων άφησε πεντακάθαρα τα αποδυτήρια στο Μαρακανά

Η αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού άφησε πεντακάθαρα...

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θέλω να κάνω καλύτερη τη σχέση με τον πατέρα μου εκτός γηπέδου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο “διαζύγιο” με τον πατέρα...

Πρώτη νίκη για τον Άρη, 1-0 τον Πανσερραϊκό

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο, ο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα