35.3 C
Serres

Φονική σύγκρουση δύο ΙΧ στο Κιλκίς: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες, η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ- video

Date:

Ένας 55χρονος έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, το απόγευμα της Κυριακής (25/8), στο 28ο χιλιόμετρο του δρόμου Θεσσαλονίκης-Πετριτσίου, στο ύψος της Νέας Σάντας Κιλκίς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος και κατευθυνόταν προς το Κιλκίς συγκρούστηκε μετωπικά λίγο πριν τις 5 το απόγευμα με άλλο Ι.Χ., με οδηγό μία 44χρονη.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, που χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν τον 55χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η 44χρονη οδηγός του άλλου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, επέβαιναν επίσης ένας 38χρονος και δύο 3χρονα κοριτσάκια. Ο 38χρονος και τα παιδιά μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Κιλκίς.

Πηγή: voria.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Χθες (25 Αυγούστου 2024) και ώρα 16:50 περίπου, στο 28ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου οδηγού και τον τραυματισμό της 44χρονης οδηγού, καθώς και ενός 38χρονου ημεδαπού και δύο ανήλικων ημεδαπών, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΕλλάδαΑστυνομικάΦονική σύγκρουση δύο ΙΧ στο Κιλκίς: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες, η...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 59χρονος ενώ οδηγούσε – Το αυτοκίνητό του έπεσε σε τοίχο

Τη ζωή του έχασε ένας 59χρονος άνδρας το πρωί...

Τζιμάνι από το Κιλκίς έστειλε μισό κιλό χασίς σε δέμα με ταχυμεταφορές και…συνελήφθη (φωτο)

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του...

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρήκαν στο σπίτι 63χρονου στη Ρόδο

Ολόκληρο… τάγμα θα μπορούσε να εξοπλίσει ένας 63χρονος Έλληνας...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα