20.9 C
Serres

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Σερρών

Date:

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, για να συζητήσει με τους Διευθυντές κ. Γιάννη Καραβασίλη και κ. Δημήτρη Σωτηριάδη και να ενημερωθεί για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων λίγο πριν υποδεχθούν ξανά τις μαθήτριες και τους μαθητές.

Πάνω από 100 νέα στελέχη της εκπαίδευσης έρχονται να προστεθούν στο δυναμικό των δύο σχολικών διευθύνσεων για τη νέα σχολική χρονιά που η έναρξη της μετράει αντίστροφα. 

Αντικείμενο συζήτησης υπήρξε και η  μετάβαση των μαθητών του 4ου δημοτικού σχολείου Σερρών μετά από τα προβλήματα που ενέκυψαν καθώς κρίθηκε ακατάλληλο, στον χώρο του 17ου δημοτικού . Από πλευράς Πρωτοβάθμιας καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες ώστε η μετάβαση αυτή να γίνει με τον ομαλότερο δυνατό  τρόπο. Παράλληλα συνεχάρη τους δύο Διευθυντές για την εξαιρετική τους οργάνωση.




Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Σερρών

Ο Σερραίος βουλευτής δήλωσε: «Τα σχολεία της Π.Ε. Σερρών είναι έτοιμα να υποδεχθούν τις μαθήτριες και τους μαθητές. Σήμερα, επισκέφθηκα τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και συζήτησα αναλυτικά με τους Διευθυντές Γιάννη Καραβασίλη και Δημήτρη Σωτηριάδη. Οι ίδιοι, άξια και έμπειρα στελέχη του εκπαιδευτικού κλάδου, έχουν ολοκληρώσει την αναγκαία προετοιμασία για το νέο σχολικό έτος. Μάλιστα, φέτος, υποδεχόμαστε περισσότερους από 100 νέους εκπαιδευτικούς που θα στελεχώσουν τα σχολεία μας. Παραμένω σταθερά στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας».

ΣέρρεςΟ Τάσος Χατζηβασιλείου στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Σερρών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο Παγγαίο – Εξακολουθούν να υπάρχουν ενεργές εστίες

Η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη, ωστόσο εξακολουθούν να...

Σέρρες: 1ο Lakedam Festival στο λιμανάκι Λιθοτόπου με συναυλία και πλούσιες δράσεις

To Σάββατο 31 Αυγούστου, το 1ο Lakedam Festival φιλοξενεί...

Πρόγραμμα δράσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών για το μήνα Σεπτέμβρη

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών συμμετέχει για 13ηχρονιά στην...

Σέρρες: “Μάγεψε” χιλιάδες Σερραίους στην πλωτή συναυλία ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Στη μαγικά φωτισμένη λίμνη του Πεθελινού, χιλιάδες Σερραίοι κατέκλυσαν...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα