20.9 C
Serres

Σαλαμίνα: Στη φυλακή ο 35χρονος για την απόπειρα βιασμού 20χρονης

Date:

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος επίδοξος βιαστής στη Σαλαμίνα, ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού μιας 20χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 35χρονος μετά την απόφαση του ανακριτή οδηγείται στη φυλακή μετά την καταγγελία για απόπειρα βιασμού, αλλά απειλεί πως θα μηνύσει τον 39χρονο φίλο της 20χρονης, ο οποίος επενέβη καίρια σώζοντάς την από τα χειρότερα.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος Αχιλλέας Γκιγκίλας τον χτύπησε μόλις ο δράστης βγήκε από την θάλασσα σε παραλία της Σαλαμίνας και κατάφερε να αποσπάσει ομολογία βιντεοσκοπώντας τον.

Η 20χρονη που έπεσε θύμα της απόπειρας βιασμού, διηγήθηκε τις στιγμές που έζησε όταν την πλησίασε ο 35χρονος. «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει, ευτυχώς ήταν εκεί ο Αχιλλέας», δήλωσε η κοπέλα μιλώντας στην κάμερα του Mega.

Παράλληλα, νέες αποκαλύψεις είδαν το φως για τον επίδοξο βιαστή της Σαλαμίνας, καθώς νεαρή που δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο άνθρωπο πριν από ένα χρόνο, κατάφερε να τον τραβήξει σε φωτογραφία.

Μάλιστα, μέσα σε λίγες ώρες, άλλες 11 ανήλικες της είχαν στείλει μήνυμα όπου επιβεβαίωναν πως είχαν βρεθεί σε παρόμοια θέση με εκείνη.

Δεκατετράχρονη κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε ο επίδοξος βιαστής

Ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί ξανά πριν από ένα χρόνο για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση κοριτσιών και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας, ενώ διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο και καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις.




Πιο αναλυτικά, τον Οκτώβριο του 2023 είχε κατηγορηθεί ξανά για απόπειρα βιασμού και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας.

Η εκπομπή του “Live News” επικοινώνησε με την μητέρα μία 14χρονης, όπου όπως καταγγέλλουν, ο 35χρονος μπήκε στο λεωφορείο που ήταν η 14χρονη με μία φίλης της και σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν στην αστυνομία, ο 35χρονος φέρεται να τοποθέτησε το πόδι του ανάμεσα στα πόδια της ανήλικης.

Μάλιστα, η ανήλικη τράβηξε και φωτογραφίες του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Δείτε το βίντεο:

πηγή thestival.gr

ΕλλάδαΣαλαμίνα: Στη φυλακή ο 35χρονος για την απόπειρα βιασμού 20χρονης

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Γιατί το να μιλάς στον σκύλο σου είναι ο,τι καλύτερο

Με τον σκύλο σου δεν μπορείς να κάνεις μια...

Λευκάδα: Νεκρές αγελάδες ξεβράστηκαν σε παραλίες

Με ένα απόκοσμο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι κάτοικοι στην παραλία...

Φωτιά στα Καλύβια Αττικής από κεραυνό: Σηκώθηκε ελικόπτερο

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή στα Καλυβια Αττικής το μεσημέρι...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα