25.8 C
Serres

Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του ιδρυτή της Fibran Δημήτρη Αναστασιάδη- Σύμπραξη του Επιμελητηρίου Σερρών με την «Σερραίων Πολιτεία»

Date:

Tιμητική εκδήλωση στη μνήμη του πρωτοπόρου Σερραίου επιχειρηματία Δημήτρη Αναστασιάδη θα συνδιοργανώσουν ο Σύλλογος «Σερραίων Πολιτεία», το Επιμελητήριο Σερρών και η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Σερραίων Πολιτεία», Αριστοτέλη Νανιόπουλο, τη Γραμματέα Βέτα Μωυσιάδου και το Μέλος του Συλλόγου Βασίλη Βαφειάδη, οι οποίοι του παρουσίασαν την πρόταση για τη σχετική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών. 

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε πως το Επιμελητήριο Σερρών δε θα μπορούσε να μη στηρίξει μία εκδήλωση που αφορά σε έναν πρωτοπόρο επιχειρηματία αλλά και έναν σπουδαίο άνθρωπο. Όπως τόνισε, ο αείμνηστος Δημήτρης Αναστασιάδης έχει αφήσει ανεξίτηλο το επιχειρηματικό του αποτύπωμα, ιδρύοντας τη Fibran, μία εταιρία που έχει εξελιχθεί σε κολοσσό και προσφέρει θέσεις εργασίας, ενισχύοντας σημαντική την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα.  




Από την πλευρά του, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αριστοτέλης Νανιόπουλος έκανε επίσης λόγο για έναν πρωτοπόρο, ευπατρίδη επιχειρηματία, που επέλεξε τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, την Τερπνή Σερρών, για να εγκαταστήσει την επιχείρησή του. Τόνισε πως στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν όψεις της προσωπικότητας και της δημιουργικής πορείας του Δημήτρη Αναστασιάδη και να διευρυνθεί η αναγνώριση της προσφοράς του. 

Παράλληλα, οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη διάθεση για μία γενικότερη στενή συνεργασία. 

ΣέρρεςΤιμητική εκδήλωση στη μνήμη του ιδρυτή της Fibran Δημήτρη Αναστασιάδη- Σύμπραξη του...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ καλούν στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών και το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ...

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από την Δήμαρχο Σερρών στους Πυροσβέστες και το προσωπικό του Δήμου- video

Η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα πριν την έναρξη  της...

Τέλη Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και πάλι το Κολυμβητήριο Σερρών- video

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η...

Δήμος Σερρών: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα σχολικά κτήρια για μεγαλύτερη ασφάλεια- video

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και η παρεμβάσεις στα σχολικά κτήρια...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα