29.1 C
Serres

Η Ήβη Αδάμου «σπάει» τη σιωπή της για τα αρνητικά σχόλια: «Ο Μιχάλης δεν θα έγραφε ποτέ κάτι περίεργο ή κάποιο βρισίδι»

Date:

Συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου έδωσε η Ήβη Αδάμου. Η γνωστή τραγουδίστρια υποδέχθηκε το συνεργείο της εκπομπής στην Αλεξανδρούπολη, όπου έχει μετακομίσει μόνιμα τα τελευταία χρόνια με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Κουϊνέλη, και μεταξύ άλλων απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε για τον στίχο στο τελευταίο της hit «Είπες».

«Το Είπες είναι ένα τραγούδι που εγώ το λατρεύω. Είναι απόλυτα καλοκαιρινό και πίστευα ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί με αυτό. Πάρα πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι είναι ο ύμνος τους, ταυτίζονται με τον στίχο. Δεν είναι τυχαίο», δηλώνει η Ήβη Αδάμου.

«Ο στίχος λέει αλήθειες. Κι αν ακούμε ψέματα στην καθημερινότητα μας! Τώρα κάποιοι με τη λέξη πίπες τους φάνηκε περίεργο. Το νόημα ήταν εντελώς άλλο, δεν θέλω να εξηγώ τα αυτονόητα, ότι δεν το εννοούσαμε με την πονηρή έννοια αλλά με την έννοια των ψεμάτων», συμπληρώνει η τραγουδίστρια στη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

«Ο Μιχάλης δεν θα έγραφε ποτέ κάτι περίεργο ή κάποιο βρισίδι. Άσε που είναι μια λέξη που τη χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινότητα, μην το παίζουμε τώρα αθώοι. Πάντα κάποιος θα πει κάτι αρνητικό, όσο καλά και να τα κάνεις τα πράγματα. Πάντα οι καλλιτέχνες βρισκόμαστε στο στόχαστρο, όλοι έχουν κάτι να πουν», καταλήγει επί του θέματος η Ήβη Αδάμου.




πηγή zappit.gr

LifeStyleΗ Ήβη Αδάμου «σπάει» τη σιωπή της για τα αρνητικά σχόλια: «Ο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Αιχμές για τον Χρήστο Πολίτη: «Είναι ο μόνος που έχει εκφραστεί με παράπονο»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Τη...

Γιάννης Σπαλιάρας: «Η Ελένη Μενεγάκη ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα, σου το βγάζει αυτό από κοντά»

Στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» στο διαδικτυακό κανάλι του...

Γιώργος Χρυσοστόμου: Το σαρδάμ από ιδιωτικές του στιγμές «τρέλανε» το δίδυμο της ΕΡΤ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε σήμερα (4/9)...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα