23.2 C
Serres

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης

Date:

Ενας από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους της τηλεόρασης στον αθλητικό τομέα, ο Παύλος Γερακάρης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ο Παύλος Γερακάρης είχε διατελέσει πρόεδρος του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.) ενώ είχε θητεύσει και σε διάφορες άλλες θέσεις. Απόφοιτος της Παντείου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα αλλά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ όπου ήταν προϊστάμενος με κύριο αντικείμενο την αθλητικογραφία.

Διετέλεσε ακόμη, σαν τακτικό μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, και πρόεδρος του Β-βαθμού Πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης.Ηταν από τους πλέον αγαπητούς δημοσιογράφους στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ και η απώλειά του έχει σκορπίσει θλίψη.



Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τον θάνατο του Π. Γερακάρη

Ανακοίνωση για την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου, εξέδωσε και η ΕΟΕ.

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη θλίψη της για τον ξαφνική απώλεια του Παύλου Γερακάρη που επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την αθλητική δημοσιογραφία. Ο εκλιπών εργάστηκε επί τρεις και πλέον δεκαετίες στην Τηλεόραση και Ραδιοφωνία της ΕΡΤ, καθώς και στις μεγαλύτερες αθηναϊκές εφημερίδες. Κάλυψε ως σχολιαστής διεθνείς αγώνες όλων των αθλημάτων και επιπέδων σε δεκάδες αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ εργάστηκε και στις Υπηρεσίες Τύπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ηταν πάντα κοντά στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στις προσπάθειες των αθλητών μας σε όλους τους κορυφαίους διεθνείς αγώνες. Παράλληλα είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, φτάνοντας να είναι και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αλλά και μέλος των πειθαρχικών συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, δίνοντας πολλές μάχες για τους συναδέλφους του. Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, εκφράζοντας όλα τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γερακάρη, στους οικείους του και τα μέλη της οικογένειας των αθλητικών συντακτών.»

ΕλλάδαΠέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ζ. Μακρή: Πάνω από 320 περιστατικά σχολικής βίας καταγγέλθηκαν στην ψηφιακή πλατφόρμα

Τα περιστατικά βίας στα σχολεία δεν είναι περισσότερα, αφορούν...

Μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο άνδρας που είχε εγκλωβιστεί στο Άγιον Όρος

Ολοκληρώθηκε μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης η...

Σε δομή φαίνεται πως θα μεταφερθεί το μωρό των παλαιοχριστιανών- Προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη

Το πέμπτο τους παιδί απέκτησε η οικογένεια των παλαιοχριστιανών...

Συνελήφθη 27χρονος για το περιστατικό με τις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, 27χρονος ημεδαπός για το...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα