23.2 C
Serres

Σε δομή φαίνεται πως θα μεταφερθεί το μωρό των παλαιοχριστιανών- Προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη

Date:

Το πέμπτο τους παιδί απέκτησε η οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο, με τη Σεβαστή και τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη να καταγγέλλουν πως το μωρό τους έχει μεταφερθεί σε δομή.

Η Σεβαστή έφερε πριν λίγες ημέρες το παιδί στον κόσμο. Ένα κοριτσάκι σχεδόν 4 κιλά. Η ίδια είχε πάρει απόφαση να γεννήσει στο σπίτι μόνη της, με τη βοήθεια μόνο μιας μαίας, χωρίς προγεννητικό έλεγχο, έχοντας γεννήσει στο παρελθόν τέσσερα παιδιά αποκλειστικά με καισαρική. Κατά τη διάρκεια του τοκετού τόσο η Σεβαστή όσο και το βρέφος κινδύνευσαν να μην τα καταφέρουν. Οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά να κρατήσουν μητέρα και μωρό στη ζωή και η Σεβαστή χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο.

Τελικά επέζησαν αμφότεροι, όμως μετά την περιπέτεια αυτή κοινωνικός λειτουργός που συνάντησε τη γυναίκα αποφάσισε το μωρό να μη δοθεί στους γονείς αλλά να μεταφερθεί σε δομή.

Μιλώντας στο MEGA, η Σεβαστή ανέφερε: «Παραμένουμε ακόμη εδώ (στο νοσοκομείο) και την μπέμπα τώρα μπορώ να την δω 12:30 – 13:30, 18:30 – 19:30 για θηλασμό και τίποτα άλλο. Υπάρχει πιθανόν κάποια εισαγγελική παραγγελία λόγω της κοινωνικού λειτουργού».

Από την πλευρά του ο πατέρας ανέφερε ότι το βρέφος είναι υγιέστατο και πρόσθεσε: «Σήμερα που το είδε η σύντροφός μου το αεροβάπτισε, αυτό έχει να το δει η ανθρωπότητα επί Χότζα. Μια μάνα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πάρει το παιδί της, δεν μπορεί να το θηλάσει με μία εισαγγελική απόφαση που δεν μας έχει κοινοποιηθεί, οπότε πάνω σε τι θα πρέπει να απολογηθούμε ή να αντιταχθούμε».



Ο ίδιος τόνισε ακόμα ότι ο δικηγόρος του θα προβεί σε νομικές ενέργειες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Όσο για την κατάσταση του βρέφους, η μητέρα δήλωσε: «Κάνει το αντανακλαστικό του θηλασμού μια χαρά. Κάνει όπως κάνουν όλα τα μωρά». Ενώ για την περίπτωση που το μωρό βρεθεί σε δομή σημείωσε «δεν αφήνουμε κανένα πίσω, όχι απλά θα το βλέπω, θα κάθομαι κάτω στην πλατεία οποιουδήποτε νοσοκομείου κι ας γίνει ό,τι θέλει».

ΕλλάδαΣε δομή φαίνεται πως θα μεταφερθεί το μωρό των παλαιοχριστιανών- Προσφεύγουν στη...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ζ. Μακρή: Πάνω από 320 περιστατικά σχολικής βίας καταγγέλθηκαν στην ψηφιακή πλατφόρμα

Τα περιστατικά βίας στα σχολεία δεν είναι περισσότερα, αφορούν...

Μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο άνδρας που είχε εγκλωβιστεί στο Άγιον Όρος

Ολοκληρώθηκε μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης η...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης

Ενας από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους της τηλεόρασης στον αθλητικό...

Συνελήφθη 27χρονος για το περιστατικό με τις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, 27χρονος ημεδαπός για το...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα