28 C
Serres

Πρεμιέρα για τη Φαίη Σκορδά στο MEGA – Ανατροπή με τη Δανάη Μπάρκα

Date:

Πρεμιέρα με το «Buongiorno» κάνει η Φαίη Σκορδά στο MEGA. Η γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια, από την εποχή που συμπαρουσίαζε το «Πρωινό mou» μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό του σταθμού, η Φαίη Σκορδά θα πει την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09:20 και η εκπομπή θα έχει διάρκεια τρεισήμισι ωρών, αφού θα ολοκληρώνεται περίπου στη 12:40.

Ένα από τα πρόσωπα που έχει κλείσει σίγουρα στο πλευρό της είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ η στελέχωση της εκπομπής πίσω από τις κάμερες προχωρά με εντατικούς ρυθμούς. Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας της εκπομπής θα είναι η Άννα Ορφανουδάκη, ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία σε πολλά επιτυχημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ.

Την ίδια ώρα, η Δανάη Μπάρκα, που φέτος μετακομίζει από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη, αναλαμβάνοντας το slot που μέχρι πρότινος κατείχε η Ελένη Μενεγάκη, δεν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα με τη Φαίη Σκορδά, όπως αρχικά φημολογούταν.

Με σταθερούς συνεργάτες δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη και τον Γιώργο Κρικοριάν, η παρουσιάστρια θα πει την πρώτη «καλησπέρα» από τη νέα της πλέον ζώνη κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 13:40, δίνοντας πάσα στο «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο.



πηγή zappit.gr

LifeStyleΠρεμιέρα για τη Φαίη Σκορδά στο MEGA – Ανατροπή με τη Δανάη...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στεφανία Γουλιώτη: «Ήμουν σε μία περίοδο δύσκολη, είχα ανάγκη πολύ το κλάμα»

Τη Στεφανία Γουλιώτη υποδέχθηκαν το πρωινό της Πέμπτης (5/9)...

Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για τη διαθήκη – Σε ποιον θα αφήσει την περιουσία του

Στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε...

Δημήτρης Κόκοτας: “Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, ελπίζω να τα καταφέρει” λέει η σύζυγός του

Πέντε μήνες βρίσκεται σε καταστολή ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα