26.4 C
Serres

Τάσος Χατζηβασιλείου με τον Πρύτανη του ΔΙ.ΠΑ.Ε. – Αναβαθμίζεται η Πανεπιστημιούπολη Σερρών

Date:

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας Καθηγητή Σταμάτη Αγγελόπουλο είχε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πρύτανης ενημέρωσε τον Σερραίο βουλευτή για την θετική πορεία της Πανεπιστημιούπολης Σερρών, όπου φέτος παρατηρήθηκε αύξηση των βάσεων και πλήρωση των θέσεων των φοιτητών.

Επίσης, ο Πρύτανης ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Χατζηβασιλείου για τη συμβολή του στην ακαδημαϊκή ολοκλήρωση των Τμημάτων του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και στη δημιουργία Πολυτεχνικής Σχολής, με έδρα τις Σέρρες, της οποίας οι απόφοιτοι θα έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τους αποφοίτους των υπόλοιπων Τμημάτων Μηχανικών των Πολυτεχνικών Σχολών.





khatzhbasileioy prytanhs

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε: «Υποδέχθηκα σήμερα στην Πρυτανεία του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος τον βουλευτή Σερρών κ. Αναστάσιο Χατζηβασιλείου, τον οποίο ενημέρωσα για τη μεγάλη φετινή επιτυχία και προοπτική της Πανεπιστημιούπολης Σερρών, όπου στα Τμήματα παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση των βάσεων αλλά και πλήρωση των θέσεων των φοιτητών, βελτιώνοντας παράλληλα τους ποσοτικούς και ποιοτικούς δείκτες. Επίσης, τον ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον που δείχνει για το ΔΙ.ΠΑ.Ε. αλλά και την ουσιαστική συμβολή του, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η ακαδημαϊκή ολοκλήρωση των Τμημάτων του και η δημιουργία μίας ισχυρής και εμβληματικής Πολυτεχνικής Σχολής, ως μετεξέλιξη της Σχολής Μηχανικών που διαθέτει, με έδρα τις Σέρρες, ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα με κοινωνικές αλλά και ακαδημαϊκές προεκτάσεις. Σημειώνεται ότι οι απόφοιτοι των Τμημάτων αυτών θα έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τους αποφοίτους των άλλων Τμημάτων Μηχανικών των Πολυτεχνικών Σχολών».

ΣέρρεςΤάσος Χατζηβασιλείου με τον Πρύτανη του ΔΙ.ΠΑ.Ε. - Αναβαθμίζεται η Πανεπιστημιούπολη Σερρών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Αναζητείται λύση για την μεταφορά των μαθητών του 4ου Δημοτικού- video

Λύση αναζητείται για την μεταφορά των μαθητών από το...

Βαρβάρα Μητλιάγκα: «Θέλουμε τα σχολεία μας να λειτουργούν με ασφάλεια»

Στην «τελική ευθεία» για το «πρώτο κουδούνι» της νέας...

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών υποδέχεται την φλόγα της αγάπης 

Την Φλόγα της Αγάπης θα υποδεχτεί αύριο, Παρασκευή 6...

Ο Μεγάλος Ερωτικός του Μάνου Χατζιδάκι στο Φουαγιέ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

Η Περιφερειακή Ενότητα  Σερρών, το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών & ο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα