21.5 C
Serres

Χρήστος Νικολόπουλος: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε υπερβολική φοβία, νόμιζε ότι όλα γύρω του ήταν ύποπτα»

Date:

“Νομίζω το ότι δεν στήριζε ο Καζαντζίδης το λαϊκό τραγούδι ζωντανά με την ύπαρξή του, ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για το λαϊκό τραγούδι” δήλωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει 60 χρόνια με μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Ο εμβληματικός συνθέτης μίλησε στο Στούντιο 4 και στον Κωνσταντίνο Αρκά για όσα έζησε γράφοντας μεγάλα τραγούδια και για τις συνεργασίες τους.

«Φυσικά θα ξεχώριζα τον Στέλιο Καζαντζίδη κι είναι πιο ψηλά στη συνείδησή μου γιατί με αυτόν γράψαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως το Υπάρχω. Ήταν καλός άνθρωπος κι εξαιρετικός στην παρέα. Είχε πολύ χιούμορ κι αυτοσαρκασμό. Του άρεσε ο χορός. Είχε μία υπερβολική φοβία και νόμιζε ότι όλα γύρω του ήταν ύποπτα, αλλά ήταν καλός άνθρωπος. Με άκουγε σε όλα τα ερμηνευτικά, σε ό,τι τραγουδούσε. Ήταν υπάκουος» εξομολογήθηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Και ο Στράτος Διονυσίου ήταν τεράστιος τραγουδιστής για εμένα. Τότε ήταν σχεδόν ισάξιοι. Ο Στράτος το στήριζε το τραγούδι κι ήταν παρών, ο Καζαντζίδης ήταν απών. Τα περισσότερα χρόνια που ήταν τραγουδιστής, ήταν απών για διάφορους προσωπικούς λόγους. Νομίζω το ότι δεν στήριζε ο Καζαντζίδης το λαϊκό τραγούδι ζωντανά με την ύπαρξή του, ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για το λαϊκό τραγούδι» δήλωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος.





πηγή zappit.gr

LifeStyleΧρήστος Νικολόπουλος: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε υπερβολική φοβία, νόμιζε ότι όλα γύρω...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σεπτέμβριος: Ποιες αλλαγές φέρνει ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας σε κάθε ζώδιο

Ώρα για ενδοσκόπηση. Το επιβάλλει η σεληνιακή έκλειψη στους...

Στέφανος Τσιτσιπάς – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τους γονείς του: «Τον έκαναν να νιώθει ένοχος»

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχουν βρεθεί το τελευταίο διάστημα...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα