27 C
Serres

Οι Linkin Park επιστρέφουν μετά από 7 χρόνια με νέο άλμπουμ, περιοδεία και τραγουδίστρια την Έμιλι Άρμστρονγκ

Date:

Το τεράστιο κενό που άφησε πίσω του ο αείμνηστος Τσέστερ Μπένινγκτον όπου αυτοκτόνησε τον Ιούλιου του 2017, θα προσπαθήσει να καλύψει η νέα τραγουδίστρια του συγκροτήματος των Linkin Park, η Έμιλι Άρμστρονγκ.

Το αμερικάνικο alternative rock συγκρότημα όπου άφησε ιστορία στο είδος της μουσικής του, ανακοίνωσε πως η μεγάλη επιστροφή των Linkin Park είναι προ των πυλών.

Το συγκρότημα ετοιμάζει νέα περιοδεία και άλμπουμ με τραγουδίστρια το μέλος του συγκροτήματος Dead Sara, την Έμιλι Άρμστρονγκ.

Στο νέο single «The Emptiness Machine», η Έμιλι Άρμστρονγκ θα τραγουδήσει μαζί με τη δεύτερη φωνή του συγκροτήματος τον Μάικ Σινόντα και θα συνεργαστεί με όλα τα κλασικά μέλη των Linkin Park, τον Μπραντ Ντέλσον (κιθάρα) και τον Φίνιξ (μπάσο) μαζί με τον νέο ντράμερ Κόλιν Μπρίτεν.

Ο αρχικός ντράμερ του συγκροτήματος, ο Ρομπ Μπούρτον, δεν θα συμμετέχει.

Η περιοδεία «From Zero» ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου στο Kia Forum, στο Λος Άντζελες και περιλαμβάνει συναυλίες στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στο Αμβούργο στη Γερμανία, στο Λονδίνο στην Αγγλία, στη Σεούλ στη Νότια Κορέα και μια συναυλία στις 11 Νοεμβρίου στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Ο Σινόντα δήλωσε πως το συγκρότημα θα κάνει περιοδεία και το 2025.

Το νέο άλμπουμ, με τίτλο From Zero, θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει 11 τραγούδια.

Από τότε που ο τραγουδιστής Τσέστερ Μπένινγκτον αυτοκτόνησε, το συγκρότημα έδωσε μόνο μία συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του.

Αν και οι Linkin Park βρισκόντουσαν στο απόγειο της φήμης τους, δεν μπόρεσαν να αντέξουν την απώλεια του βασικού τραγουδιστή.





Κάποιες από τις πιο μεγάλες επιτυχίες τους ήταν «One Step Closer», «Crawling», «In the End», «Numb», «Faint», «Breaking the Habit».

Τα δύο πρώτα τους άλμπουμ, το Hybrid Theory του 2000 και Meteora του 2003 έγιναν πολυπλατινένια.

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος

«Πριν από τους Linkin Park, το πρώτο μας όνομα της μπάντας ήταν Xero. Ο τίτλος του άλμπουμ αναφέρεται τόσο σε αυτό το ταπεινό ξεκίνημα όσο και στο ταξίδι που κάνουμε αυτή τη στιγμή.

Ηχητικά και συναισθηματικά, έχει να κάνει με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον – περιλαμβάνει τον χαρακτηριστικό ήχο μας, αλλά ανανεωμένο και γεμάτο ζωή. Δημιουργήθηκε με μια βαθιά εκτίμηση για τα νέα και παλιά μέλη μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και τους θαυμαστές μας.

Είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουν γίνει οι Linkin Park όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι για το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας».

πηγή newsit.gr

LifeStyleΟι Linkin Park επιστρέφουν μετά από 7 χρόνια με νέο άλμπουμ, περιοδεία...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα