29.8 C
Serres

Δημήτρης Ουγγαρέζος – «Πυρά» προς ΑΝΤ1 και «Πρωινό» για Λίτσα Πατέρα: «Δούλευε 7/7 λες και είχε ανάγκη από ένσημα»

Date:

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίζεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε σχόλιό του για τη λήξη της συνεργασίας στην οποία προχώρησαν η Λίτσα Πατέρα και η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, σε κείμενό του στη στήλη που διατηρεί στο Youfly, αναφέρεται στην «ιστορική» για τα τηλεοπτικά δεδομένα αποχώρηση της αστρολόγου, αφήνοντας αιχμές για άδικη μεταχείριση του καναλιού προς το πρόσωπό της.

«Διαβάζω προχθές ότι η πάντα αξιοπρεπής, εξαιρετική κυρία και πυλώνας του ΑΝΤ1, Λίτσα Πατέρα, μένει εκτός καναλιού μετά από 33 χρόνια. Κάποιοι μάλιστα το έκαναν και πιο συναισθηματικό: Οριστικό τέλος για τη Λίτσα Πατέρα και… τι γίνεται από εδώ και πέρα; Με αφορά περισσότερο το πώς φτάσαμε «μέχρις εδώ». Για την ακρίβεια, εκπλήσσομαι με την τηλεοπτική επικαιρότητα που θυμήθηκε το θέμα αρχές Σεπτέμβρη της νέας σεζόν. Γιατί; Μα, γιατί ο παραγκωνισμός της κυρίας Πατέρα από το πρωινό του ΑΝΤ1 συντελείται στενάχωρα και με συνέπεια τις τελευταίες δύο σεζόν», γράφει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μόνη της με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, εξοστρακισμένη σε μια «γωνιά» της εκπομπής που έχει «χτιστεί» από τα χρόνια του «Πρωινού Καφέ» πάνω της, χωρίς καμία “on air” επαφή με τον παρουσιαστή, ή αναφορά σε άλλη δραστηριότητά της. Αργότερα την είδαμε ΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα να δουλεύει 7/7 λες και είχε ξεμείνει σε κάνα τέλος καριέρας έχοντας ανάγκη να συμπληρώσει τίποτα ένσημα, ξέρω γω», συμπληρώνει με αιχμηρό λόγο ο παρουσιαστής.

«Ένας πιο ουσιαστικός αποχαιρετισμός δημόσια νομίζω ότι ήταν υποχρεωτικός. Δε θέλει το «Πρωινό» ή ο ΑΝΤ1 να την «ξεπροβοδίσει» ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στο τι προσέφερε τόσα χρόνια, έχει καλώς. Ας της έδιναν όμως τη δυνατότητα να αποχαιρετίσει όπως αρμόζει σ’ εκείνη και σ’ εσάς τους τηλεθεατές της τόσα χρόνια.





Δεν την «έφαγαν» τα πολλά τα χρόνια, οι τεχνοκράτες, η διαδοχή των εποχών στον ΑΝΤ1, προβλέψεις της που δεν επιβεβαιώθηκαν (αν έγιναν, γιατί δεν παρακολουθώ με συνέπεια), άστοχες – ενδεχομένως – τοποθετήσεις, παρουσιάστριες/στες, ή η οικονομική κρίση. Διάολε, ούτε ο Covid στάθηκε αρκετός να μην είναι στο πόστο της. Μάλλον αρκούσε μόλις μια σεζόν στο «Το Πρωινό» του 2023-24. Μπορεί και όχι, αδέλφια. Εγώ προβλέψεις δεν κάνω, θα δείξει…», καταλήγει στο κείμενό του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΔημήτρης Ουγγαρέζος – «Πυρά» προς ΑΝΤ1 και «Πρωινό» για Λίτσα Πατέρα: «Δούλευε...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δανάη Μπάρκα: «Δεν το πιστεύω ότι το «Πάμε Δανάη» γίνεται φέτος πέντε ετών»

Τις τελευταίες προετοιμασίες για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής...

Ελένη Γερασιμίδου: Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από το «Εμείς κι Εμείς» και το «Κάτω από την Ακρόπολη»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου...

Νατάσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη: «Ήταν η μόνη μέρα που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη»

Τη Νατάσα Μποφίλιου υποδέχθηκαν οι Rainbow Mermaids στη διαδικτυακή...

JonBenét Ramsey: Η τραγική ιστορία που συγκλόνισε τον κόσμο στη μικρή οθόνη

Η Μελίσα ΜακΚάρθι (Melissa McCarthy) και ο Κλάιβ (Clive...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα