29.8 C
Serres

Νατάσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη: «Ήταν η μόνη μέρα που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη»

Date:

Τη Νατάσα Μποφίλιου υποδέχθηκαν οι Rainbow Mermaids στη διαδικτυακή τους εκπομπή στο YouTube, συζητώντας για τη μουσική, τις κοινωνικές συμβάσεις και την κακοπροαίρετη κριτική. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο του γάμου της με τον Χρήστο Κορτσέλη τον Σεπτέμβριο του 2018.

«Στον γάμο μας κανείς δεν ασχολήθηκε με το κινητό του, δεν σταμάτησε ποτέ να γίνεται κάτι. Ήταν κάτι πολύ ωραίο, πολύ ξεχωριστό. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Εμείς παντρευτήκαμε και ήταν όλοι εκεί. Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης», είπε αρχικά η Νατάσα Μποφίλιου.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που φοβάμαι το κακό που θα συμβεί. Ζω με αυτό και το δουλεύω. Χτυπάει το κινητό μου και σκέφτομαι τι θα ακούσω. Εκείνη η ημέρα ήταν η ημέρα της απόλυτης γαλήνης, γιατί ήταν όλοι οι αγαπημένοι μου εκεί, ήξερα ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί και ήταν όλα όπως τα θέλω. Ήταν η μόνη μέρα στη ζωή μου που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη», εξομολογείται η τραγουδίστρια.

«Επειδή είμαι ψυχαναγκαστική τα είχα κανονίσει όλα στην απόλυτη λεπτομέρεια. Εννοείται ότι είχαμε βάλει dress code στους καλεσμένους, υπήρχαν… πρωτόκολλα. Τα είχαμε οργανώσει όλα, επειδή έχουμε και εμπειρία από παραγωγή, το να κάνουμε έναν γάμο μας ήταν παιχνίδι. Τα κάναμε όλα μόνοι μας με τους φίλους μας, το φαγητό, το στήσιμο, την ορχήστρα. Με την κολλητή μου έστρωσα τα τραπέζια το προηγούμενο βράδυ», περιέγραψε αμέσως μετά η Νατάσα Μποφίλιου για τη σημαντική στιγμή της ζωής της.





«Εμείς κάναμε έναν πολιτικό γάμο, φωνάξαμε έναν φίλο μας που ήταν αντιδήμαρχος Πολιτισμού να πει δυο λόγια μπροστά σε όλους. Μιλήσαμε ο ένας για τον άλλο, ήταν κάτι που θα μπορούσε να γίνει με κανενός είδους τυπική σύμβαση. Δεν είχε αυτόν τον σκοπό. Γάμος δεν σημαίνει απαραίτητα να έχεις ένα χαρτί ή κάτι τέτοιο, αν και το σύστημα σου το επιβάλλει να έχεις τη βούλα του κράτους», καταλήγει επί του θέματος η Νατάσα Μποφίλιου.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΝατάσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη: «Ήταν η...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δανάη Μπάρκα: «Δεν το πιστεύω ότι το «Πάμε Δανάη» γίνεται φέτος πέντε ετών»

Τις τελευταίες προετοιμασίες για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής...

Ελένη Γερασιμίδου: Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από το «Εμείς κι Εμείς» και το «Κάτω από την Ακρόπολη»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου...

Δημήτρης Ουγγαρέζος – «Πυρά» προς ΑΝΤ1 και «Πρωινό» για Λίτσα Πατέρα: «Δούλευε 7/7 λες και είχε ανάγκη από ένσημα»

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίζεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε σχόλιό του...

JonBenét Ramsey: Η τραγική ιστορία που συγκλόνισε τον κόσμο στη μικρή οθόνη

Η Μελίσα ΜακΚάρθι (Melissa McCarthy) και ο Κλάιβ (Clive...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα