Τη Νατάσα Μποφίλιου υποδέχθηκαν οι Rainbow Mermaids στη διαδικτυακή τους εκπομπή στο YouTube, συζητώντας για τη μουσική, τις κοινωνικές συμβάσεις και την κακοπροαίρετη κριτική. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε ... Περισσότερα

Νατάσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη: «Ήταν η μόνη μέρα που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη»

Συντάκτης: Epilogestv

Συντάκτης: Epilogestv

Τη Νατάσα Μποφίλιου υποδέχθηκαν οι Rainbow Mermaids στη διαδικτυακή τους εκπομπή στο YouTube, συζητώντας για τη μουσική, τις κοινωνικές συμβάσεις και την κακοπροαίρετη κριτική. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο του γάμου της με τον Χρήστο Κορτσέλη τον Σεπτέμβριο του 2018.

Advertisement
 

«Στον γάμο μας κανείς δεν ασχολήθηκε με το κινητό του, δεν σταμάτησε ποτέ να γίνεται κάτι. Ήταν κάτι πολύ ωραίο, πολύ ξεχωριστό. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Εμείς παντρευτήκαμε και ήταν όλοι εκεί. Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης», είπε αρχικά η Νατάσα Μποφίλιου.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που φοβάμαι το κακό που θα συμβεί. Ζω με αυτό και το δουλεύω. Χτυπάει το κινητό μου και σκέφτομαι τι θα ακούσω. Εκείνη η ημέρα ήταν η ημέρα της απόλυτης γαλήνης, γιατί ήταν όλοι οι αγαπημένοι μου εκεί, ήξερα ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί και ήταν όλα όπως τα θέλω. Ήταν η μόνη μέρα στη ζωή μου που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη», εξομολογείται η τραγουδίστρια.

«Επειδή είμαι ψυχαναγκαστική τα είχα κανονίσει όλα στην απόλυτη λεπτομέρεια. Εννοείται ότι είχαμε βάλει dress code στους καλεσμένους, υπήρχαν… πρωτόκολλα. Τα είχαμε οργανώσει όλα, επειδή έχουμε και εμπειρία από παραγωγή, το να κάνουμε έναν γάμο μας ήταν παιχνίδι. Τα κάναμε όλα μόνοι μας με τους φίλους μας, το φαγητό, το στήσιμο, την ορχήστρα. Με την κολλητή μου έστρωσα τα τραπέζια το προηγούμενο βράδυ», περιέγραψε αμέσως μετά η Νατάσα Μποφίλιου για τη σημαντική στιγμή της ζωής της.

Advertisement
ΔΕΗ

«Εμείς κάναμε έναν πολιτικό γάμο, φωνάξαμε έναν φίλο μας που ήταν αντιδήμαρχος Πολιτισμού να πει δυο λόγια μπροστά σε όλους. Μιλήσαμε ο ένας για τον άλλο, ήταν κάτι που θα μπορούσε να γίνει με κανενός είδους τυπική σύμβαση. Δεν είχε αυτόν τον σκοπό. Γάμος δεν σημαίνει απαραίτητα να έχεις ένα χαρτί ή κάτι τέτοιο, αν και το σύστημα σου το επιβάλλει να έχεις τη βούλα του κράτους», καταλήγει επί του θέματος η Νατάσα Μποφίλιου.

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σέρρες: Ο πλάτανος βαρέθηκε να περιμένει και έπεσε μόνος του - video

07/10/25 7:22 μμ

Σέρρες: Ο πλάτανος βαρέθηκε να περιμένει και έπεσε μόνος του – video

Απάντηση του ΕΚΑΒ Σερρών στην καταγγελία: "Σε 24 λεπτά και όχι 55 η άφιξη του ασθενοφόρου"- video

07/10/25 7:04 μμ

Απάντηση του ΕΚΑΒ Σερρών στην καταγγελία: “Σε 24 λεπτά και όχι 55 η άφιξη του ασθενοφόρου”- video

Συνάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη Διοίκηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας

07/10/25 6:44 μμ

Συνάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη Διοίκηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας

Σέρρες: Ημερίδα ενημέρωσης για την πρόληψη τριών καρκίνων του πεπτικού συστήματος στο Ιατρικό Κέντρο "ΙΑΣΙΣ"

07/10/25 6:29 μμ

Σέρρες: Ημερίδα ενημέρωσης για την πρόληψη 3 καρκίνων του πεπτικού συστήματος στο Ιατρικό Κέντρο “ΙΑΣΙΣ”

ΔΕΑΒ : Πρόστιμο 2.000 ευρώ στον ΑΟ Μελισσίων

07/10/25 6:49 μμ

ΔΕΑΒ : Πρόστιμο 2.000 ευρώ στον ΑΟ Μελισσίων

Γαλλία: Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο μη έγκρισης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2026 βρίσκεται η χώρα

07/10/25 6:48 μμ

Γαλλία: Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο μη έγκρισης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2026 βρίσκεται η χώρα

Συζήτηση «Στρογγυλής Τραπέζης για την Προστασία του Καταναλωτή» την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου

07/10/25 6:36 μμ

Συζήτηση «Στρογγυλής Τραπέζης για την Προστασία του Καταναλωτή» την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου

Έτοιμη για το World Boccia Challenger στη Σαρδηνία η ελληνική αποστολή

07/10/25 6:35 μμ

Έτοιμη για το World Boccia Challenger στη Σαρδηνία η ελληνική αποστολή

Ερρίκος Ντυνάν: Μέγιστη ακρίβεια στην απεικόνιση PET/CT με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)

07/10/25 6:33 μμ

Ερρίκος Ντυνάν: Μέγιστη ακρίβεια στην απεικόνιση PET/CT με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)

Θεσσαλονίκη: Δικάζονται οι αδελφοί Ψωμιάδη για τα “45άρια”

07/10/25 4:14 μμ

Θεσσαλονίκη: Δικάζονται οι αδελφοί Ψωμιάδη για τα “45άρια”

«Κάλεσμα για ταξίδι» το ξύλινο ντεκ στην παλιά παραλία

07/10/25 6:31 μμ

Θεσσαλονίκη: «Κάλεσμα για ταξίδι» το ξύλινο ντεκ στην παλιά παραλία

Στόχος διαρρηκτών έγινε Εθνικό Μουσείο της Ουαλίας με κοσμήματα της Εποχής του Χαλκού

07/10/25 4:10 μμ

Στόχος διαρρηκτών έγινε Εθνικό Μουσείο της Ουαλίας με κοσμήματα της Εποχής του Χαλκού