19.8 C
Serres

H επιχειρηματικότητα των Σερρών συντονίζεται στους ρυθμούς της 88ης Δ.Ε.Θ

Date:

Με υψηλές προσδοκίες για την προβολή του τόπου μας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει και φέτος στην αναγνωρισμένης αξίας έκθεση ,στο περίπτερο 3 της ΚΕΕΕ, και ήδη από την πρώτη μέρα προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, ευχαρίστησε τις σερραϊκές επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών και ευχήθηκε η παρουσία τους στην έκθεση να αποφέρει καρπούς.

H επιχειρηματικότητα των Σερρών συντονίζεται στους ρυθμούς της 88ης Δ.Ε.Θ

«Είμαστε εδώ για ακόμη μία χρονιά ως Επιμελητήριο Σερρών, αναγνωρίζοντας της σπουδαιότητα του θεσμού της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ τις σερραϊκές επιχειρήσεις που μας εμπιστεύτηκαν και φέτος και συμμετέχουν στο Περίπτερο μας. Εύχομαι η συμμετοχή μας να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Να αναδείξουμε τα προϊόντα και τον τόπο μας και να μπουν βάσεις μελλοντικών συνεργασιών», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς.





Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ήδη από την πρώτη μέρα της έκθεσης, η επισκεψιμότητα στο Περίπτερο των Σερρών ήταν πολύ μεγάλη.

H επιχειρηματικότητα των Σερρών συντονίζεται στους ρυθμούς της 88ης Δ.Ε.Θ

Το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Ιωάννης Μασούτης εγκαινίασε το περίπτερο της Ένωσης, παρουσία των Υφυπουργών ανάπτυξης Άννας Μάνη -Παπαδημητριου και Ζωής Ράπτη καθώς και Προέδρων και Μελών Δ.Σ. Επιμελητηρίων από όλη τη χώρα Το “παρών” έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, ο οποίος στη συνέχεια υποδέχτηκε στο Περίπτερο των Σερρών και συζήτησε μαζί τους για όλα τα ζητήματα του επιχειρείν, εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, των Επιμελητηρίων και άλλων φορέων. Παρόντες ήταν επίσης από το Επιμελητήριο Σερρών ο Α’ Αντιπρόεδρος, Θωμάς Τενεκετζής, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Γιώργος Μήχος, το Μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήρης Κοτσαμπάς και το Μέλος του Δ.Σ., Εύα Πιένκος- Ματάκου. Μεταξύ άλλων, το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών επισκέφτηκαν ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, η Υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη –Παπαδημητρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας της Π.Κ.Μ., Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς καθώς και Πρόεδροι Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα. Επίσης, το Περίπτερο επισκέφτηκαν οι βουλευτές Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου και Θεόφιλος Λεονταρίδης καθώς και οι Δήμαρχοι Σερρών, Βαρβάρα Μητλιάγκα, Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας, Νέας Ζίχνης, Παντελής Μποζης και ο πρώην Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

ΣέρρεςH επιχειρηματικότητα των Σερρών συντονίζεται στους ρυθμούς της 88ης Δ.Ε.Θ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Νέα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης από την Εμμέλεια- Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Η Οικοκυρική Σχολή της ΕΜΜΕΛΕΙΑΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα λειτουργίας...

Δήμος Σερρών: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το θέμα για τον οδοφωτισμό- video

Ψηφίστηκε το 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης της Δημοτικής...

Ολυμπιακός: Αγκάλιασαν το τρόπαιο του Conference League οι Σερραίοι φίλαθλοι- video

Το τρόπαιο του  Conference League που κατέκτησε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα