19.3 C
Serres

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το ρόστερ του για τη σεζόν 2024/25

Date:

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για την νέα χρονιά, με την «πράσινη» ΚΑΕ να παρουσιάζει το ρόστερ του συλλόγου μέσα από ένα video στο twitter.

O Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Τσεντί Οσμάν έκλεισε το ρόστερ του για τη σεζόν 2024/25, με το «τριφύλλι» να κρατά τον κορμό της περασμένης χρονιάς, προσθέτοντας παράλληλα εμπειρία και ποιότητα, με τους Λορένζο Μπράουν, Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν 2024/25 στην οποία οι στόχοι του συλλόγου είναι αρκετά μεγάλοι, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το ρόστερ του, φανερώνοντας παράλληλα και τους αριθμούς των παικτών του «επτάστερου».

Υπενθυμίζεται ότι παίκτες και τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» βρίσκονται στο Costa Navarino με τις οικογένειες τους, προκειμένου να απολαύσουν το διήμερο… δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τους «άθλους» της περυσινής σεζόν με την κατάκτηση της Euroleague, αλλά και του πρωταθλήματος Ελλάδας, μετά από τεράστια ανατροπή στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, επειδή δεν υπάρχει χρόνος για… ξεκούραση οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις τους στο σύγχρονο κλειστό μπάσκετ του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Οι αριθμοί των παικτών του Παναθηναϊκού:

Νο0 Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νο2 Λορέντζο Μπράουν, Νο6 Δημήτρης Μωραΐτης, Νο10 Κώστας Σλούκας, Νο16 Τσεντί Οσμάν, Νο20 Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Νο21 Ιωάννης Παπαπέτρου, Νο22 Τζέριαν Γκραντ, Νο25 Κέντρικ Ναν, Νο26 Ματίας Λεσόρ, Νο37 Κώστας Αντετοκούνμπο, Νο40 Μάριους Γκριγκόνις, Νο41 Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Νο44 Ντίνος Μήτογλου, Νο77 Ομέρ Γιούρτσεβεν.

πηγή newsit.gr

φωτο eurokinissi

ΑθλητικάΟ Παναθηναϊκός παρουσίασε το ρόστερ του για τη σεζόν 2024/25

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΠΑΟΚ: Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου συναντήθηκαν από κοντά για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ! Πέντε χρόνια μετά το τελευταίο...

Ολυμπιακός: Αγκάλιασαν το τρόπαιο του Conference League οι Σερραίοι φίλαθλοι- video

Το τρόπαιο του  Conference League που κατέκτησε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024-25

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, καθόλη τη διάρκεια...

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αφιερωματικό βίντεο για τα ελληνικά μετάλλια στο Παρίσι

Με 13 μετάλλια στις αποσκευές της (3 χρυσά, 3...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα