6 ιδέες για να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο μικρό σας διαμέρισμα!

6 ιδέες για να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο μικρό σας διαμέρισμα!
6 ιδέες για να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο μικρό σας διαμέρισμα!

Η έλλειψη χώρου σε ένα μικρό διαμέρισμα δεν αποτελεί εμπόδιο για την απόκτηση ενός λειτουργικού και άνετου γραφείου. Ακολουθούν 6 ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον διαθέσιμο χώρο και να δημιουργήσετε ένα ιδανικό σημείο για εργασία, μελέτη ή δημιουργία:

Εκμεταλλευτείτε τα ράφια της βιβλιοθήκης σας Εάν διαθέτετε βιβλιοθήκη, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μετατρέψετε ένα από τα ράφια της σε γραφείο. Απλά επιλέξτε ένα ράφι με κατάλληλο ύψος και τοποθετήστε πάνω του μια επιφάνεια εργασίας, η οποία μπορεί να είναι ακόμα και μια ξύλινη σανίδα. Συμπληρώστε με μια άνετη καρέκλα και μερικά ράφια ή καλάθια για την αποθήκευση χαρτικών και άλλων αντικειμένων.

Η λύση αυτή προσφέρει οικονομία χώρου και σας επιτρέπει να διατηρήσετε τα βιβλία σας σε κοντινή απόσταση.

Advertisement

Βάλτε ένα μικρό γραφείο δίπλα στον καναπέ του σαλονιού σας ή σε κάποια άλλη γωνιά του σαλονιού Αντί να βάλετε ένα ακόμα διακοσμητικό side table μπορείτε να βάλετε ένα μικρό γραφείο.

Βάλτε ένα μικρό γραφείο σε κάποια αχρησιμοποίητη γωνιά Όλοι έχουμε στο σπίτι μας μια-δυο γωνιές που δεν χρησιμοποιούνται και μένουν ανεκμετάλλευτες. Βάλτε σε μια από αυτές το γραφείο σας.

Τοποθετήστε γραφείο δίπλα στο κρεβάτι σας Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να αντικαταστήσετε το ένα από τα δύο κομοδίνα με ένα μικρό γραφείο το οποίο θα μπορείτε, όμως, να χρησιμοποιείται και ως κομοδίνο. Προσθέστε ένα στιλάτο πόστερ και μια μοντέρνα καρέκλα και το γραφειάκι σας είναι έτοιμο.

Φτιάξτε ένα μακρόστενο γραφείο σε έναν άδειο τοίχο Αν έχετε κάποιον άδειο τοίχο δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε ένα μακρόστενο γραφείο σε αυτόν.

Βάλτε ένα ραφάκι στο χολ Αν το σπίτι σας έχει χολ τότε σίγουρα θα μπορείτε να βάλετε ένα ραφάκι-γραφείο σε κάποιο σημείο του. Προσθέστε ακόμα δύο ράφια και χρησιμοποιήστε τα για διακόσμηση και για να οργανώσετε τα βιβλία σας.

πηγή spirossoulis.com