Στέγνωσαν τα μωρομάντηλά σας; Δείτε έξυπνους τρόπους για να τα επαναχρησιμοποιήσετε στο σπίτι

Στέγνωσαν τα μωρομάντηλά σας; Δείτε έξυπνους τρόπους για να τα επαναχρησιμοποιήσετε στο σπίτι
Στέγνωσαν τα μωρομάντηλά σας; Δείτε έξυπνους τρόπους για να τα επαναχρησιμοποιήσετε στο σπίτι

Τα μωρομάντηλα είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο σε κάθε σπίτι, αλλά τι γίνεται όταν στεγνώσουν και φαίνονται άχρηστα; Πριν τα πετάξετε, σκεφτείτε να τα επαναχρησιμοποιήσετε με έξυπνους τρόπους γύρω από το σπίτι σας. Ακολουθούν μερικές δημιουργικές ιδέες για να δώσετε νέα ζωή στα στεγνά μωρομάντηλα.

  1. Καθαρισμός Επιφανειών

Ακόμα και όταν στεγνώσουν, τα μωρομάντηλα παραμένουν αρκετά ανθεκτικά για να χρησιμοποιηθούν ως πανάκια καθαρισμού. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να σκουπίσετε σκόνη, να καθαρίσετε πάγκους και τραπέζια ή να αφαιρέσετε λεκέδες από διάφορες επιφάνειες.

  1. Αφαίρεση Μακιγιάζ

Τα στεγνά μωρομάντηλα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ως πανάκια για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Απλά προσθέστε λίγη λοσιόν ή ντεμακιγιάζ στο μαντηλάκι και χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας.

  1. Γυάλισμα Παπουτσιών

Χρησιμοποιήστε τα στεγνά μωρομάντηλα για να γυαλίσετε τα παπούτσια σας. Είναι ιδανικά για να αφαιρέσετε τη σκόνη και να δώσετε μια γρήγορη λάμψη στα δερμάτινα παπούτσια.

  1. Καθαρισμός Πινέλων Ζωγραφικής

Τα μωρομάντηλα είναι εξαιρετικά για τον καθαρισμό των πινέλων ζωγραφικής. Απλά προσθέστε λίγο νερό ή καθαριστικό πινέλων και σκουπίστε τα πινέλα για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα χρώματος.

Advertisement
  1. Καθαρισμός Ηλεκτρονικών Συσκευών

Τα μωρομάντηλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθαρίσετε τις οθόνες και τα πληκτρολόγια των ηλεκτρονικών συσκευών σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι καλά στεγνά για να μην αφήσουν υπολείμματα υγρασίας.

  1. Σκούπισμα Παιδικών Παιχνιδιών

Αν έχετε μικρά παιδιά, τα στεγνά μωρομάντηλα είναι ιδανικά για να καθαρίζετε τα παιχνίδια τους. Είναι ανθεκτικά και μπορούν να αφαιρέσουν βρωμιά και σκόνη χωρίς να καταστρέφουν τα παιχνίδια.

πηγή spirossoulis.com