15.4 C
Serres

Φαίη Σκορδά: «Buongiorno… στο κανάλι που πρωτοξεκίνησα»

Date:

Η Φαίη Σκορδά μας καλωσόρισε στη νέα εκπομπή «Buongiorno» και μας σύστησε την νέα της ομάδα.

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 16 /9 λίγο μετά τις 9:20, χωρίς να κρύψει το άγχος της αλλά και τη χαρά της που επέστρεψε στο Μεγάλο Κανάλι.

«Καλημέρα Mega, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Να έχουμε μια καλή τηλεοπτική σεζόν, θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Λέμε καλημέρα, λίγο νωρίτερα και ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα, εδώ στο Mega. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο Mega. Ξεκινάμε to «Buongiorno» με μια υπέροχη πρεμιέρα. Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε, αυτές τις ημέρες της πρεμιέρας είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα, από το άγχος εννοώ. Σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα. Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να σας πω» είπε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της νέας της εκπομπής.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο του σταθμού, τον κ. Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα στελέχη του Mega που όλο το καλοκαίρι ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να ξαναβρώ το πρωινό, το πρωινό μου στο Mega μου με μια υπέροχη παρέα» συμπλήρωσε

Δείτε το βίντεο:





LifeStyleΦαίη Σκορδά: «Buongiorno... στο κανάλι που πρωτοξεκίνησα»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Νάσος Γκαβέλας: «Γονιδιακή ασθένεια ήταν, καταστρεφόταν ο μυς του ματιού μου»

"Το είχα πάρει πιο πολύ σαν πλάκα ότι μειωνόταν...

Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκάλυψε στον αέρα γιατί βάφτισε τον γιο του «Γιώργο»

"Στους συμμαθητές του γιου μου δεν υπάρχει κανένας Γιώργος...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα