21.3 C
Serres

Σέρρες: Άνοιξαν οι πύλες της Serexpo 2024 στο Επιχειρηματικό Κέντρο “Χρήστος Μέγκλας” -Video

Date:

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου 2024 η επίσημη έναρξη της SEREXPO 2024 στο Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Τον αγιασμό τέλεσε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Π. Νεκτάριος Καϊμακάμης .Ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος συνοδευόμενος από την υφυπουργό Βιομηχανίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, πραγματοποίησε τα εγκαίνια της διοργάνωσης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία όλων και ευχαρίστησε τους εκθέτες που συμμετέχουν οι οποίοι είναι  περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Παρόντες στο μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός του Νομού Σερρών βουλευτές της ΝΔ, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, δήμαρχοι της Π.Ε, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών.

Ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής τόνισε  στις πολυετείς προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να αναβαθμιστεί ο θεσμός και ο εκθεσιακός χώρος της SEREXPO. 

Από πλευράς του ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στην επίσκεψη του υπουργού ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου  στη ΒΙ.ΠΕ  καθώς και στην πρόταση που κατέθεσε που ως  στόχο έχει  την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Αντιπεριφεριάρχης Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, επισήμανε τη σπουδαιότητα του θεσμού της SEREXPO και την ανάγκη κάθε χρόνο να αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο. 





Καθώς και η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Παράλληλα για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκε η υποτροφία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» μετά από  επιθυμία που εξέφρασε το 2022 ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής για να δίνεται στον 1ο επιτυχόντα ή επιτυχούσα που θα πετύχαινε την εισαγωγή της στη Γεωπονική σχολή του Α.Π.Θ από την οποία είχε αποφοιτήσει ο εκλιπών.

Για το επιχειρηματικό γεγονός της SEREXPO βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών δήλωσαν 

ΣέρρεςΣέρρες: Άνοιξαν οι πύλες της Serexpo 2024 στο Επιχειρηματικό Κέντρο "Χρήστος Μέγκλας"...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνάντηση Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών με Διευθυντή 424 ΓΣΝΕ

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σερρών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο...

Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια -Τι είναι, πώς προκαλούνται και πώς προλαμβάνονται

Τα δεδομένα για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, συμπυκνώνει η...

Σέρρες: Ο Γιάννης Κούνιος νέος πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Ο Γιάννης Κούνιος είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης...

Ιωάννινα: Πέντε τραυματίες σε συμπλοκή νεαρών έξω από σχολείο- “Όλα αυτά έγιναν για δύο μηχανάκια” – video

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα διακομίστηκαν με τραύματα τρία νεαρά άτομα,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα