19.4 C
Serres

Σκόρπισαν τον δικό τους αέρα στη Serexpo οι αθλητές του “Κερκινίτη”

Date:

Γέμισε με νιάτα και φρέσκο αέρα το περίπτερο του δήμου Εμμ. Παππά στη SEREXPO  το βράδυ  του Σαββάτου  όταν οι  αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυταθλητικού  Περιβαλλοντικού συλλόγου Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ» μαζί με τον προπονητή τους Βασίλη Τσανταρλιώτη βρέθηκαν στην έκθεση. Οι αθλητές που έχουν χαρίσει αμέτρητα χαμόγελα  με τις σημαντικές και κορυφαίες επιδόσεις τους. Παρέα με τα κύπελα και τα μετάλλια που έχουν κατακτήσει, παλιοί αλλά και νέοι αθλητές με το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους, συστήθηκαν στη κάμερα του Epiloges.tv.

 Ο Δήμαρχος Εμμ. Παππά, Δημήτρης Νότας, περιτριγυρισμένος από τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο Ναυταθλητικός σύλλογος  θα τους χαρίσει και νέες διακρίσεις.

Ο προπονητής του συλλόγου, κ. Βασίλης Τσανταρλίωτης, δήλωσε υπερήφανος  για την ομάδα του και όχι άδικα. Όσοι επιθυμούν να γνωριστούν με το άθλημα της κωπηλασίας μπορούν να τους επισκεφθούν στο κωπηλατοδρόμιο τις μεσημβρινές ώρες καθημερινά και τα πρωινά τα Σάββατα και τις Κυριακές, καθώς και στα social media του συλλόγου.

Δίπλα στην ομάδα του «ΚΕΡΚΙΝΙΤΗ» στέκεται πάντα ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταμάτης Τσουλαρίκας.

Ενώ με τη σειρά της η Αντιδήμαρχος του δήμου Εμμ. Παππά, Ελένη Πατρίκη, εξέφρασε τη χαρά της που οι αθλητές του «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙ» βρέθηκαν στο περίπτερο του δήμου και σκόρπισαν τον δικό τους “αέρα’’ στην έκθεση.





ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  

ΣέρρεςΣκόρπισαν τον δικό τους αέρα στη Serexpo οι αθλητές του "Κερκινίτη"

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πότε ανάβουν τα καζάνια στον νομό Σερρών, ο φόρος για την λειτουργία τους

Από την Τελωνειακή Περιφέρεια Θεσσαλονίκης μετά από εισήγηση του...

Παραβατικότητα ανηλίκων: “Τα παιδιά δεν είναι φυτά, οι ευθύνες βαρύνουν πρώτα τους γονείς”- video

Όσα δυσάρεστα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες και όχι μόνο και...

Σέρρες: Αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά του ΑΡΗ Σκοτούσσας- φωτο

Αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά του ΑΡΗ Σκοτούσσας,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα