25.9 C
Serres

Οικογένεια από την Αλβανία αναγνώρισε τον «αόρατο Έλληνα» – Άλλαξε όνομα στο Facebook και είναι άφαντος

Date:

«Από τη στιγμή που είδαμε την ομοιότητα, είπαμε “αποκλείεται να έχουμε πέσει τόσο έξω. Να κάνουμε τόσο λάθος”. Από τη στιγμή που είδα τις παλιές φωτογραφίες που έχουμε μόνο εμείς και ένας φίλος του, είπαμε “είναι αυτός”», αναφέρει η ανιψιά του γνωστού «αόρατου Έλληνα», που αναζητά την ταυτότητά του, την καταγωγή του και τους συγγενείς του.

Ο 44χρονος άνδρας μέσω της εκπομπής «Live News» υποστήριξε πως πάσχει από αμνησία και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα από το παρελθόν του αλλά και ότι βρέθηκε μόνος του να παλεύει με τις ελάχιστες αναμνήσεις από το παρελθόν του. Χωρίς χαρτιά, χωρίς να έχει καλά καλά ΑΜΚΑ, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, για να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι.

Οικογένεια από την Αλβανία αναγνώρισε τον «αόρατο Έλληνα» – Άλλαξε όνομα στο Facebook και είναι άφαντος
Οικογένεια από την Αλβανία αναγνώρισε τον «αόρατο Έλληνα» – Άλλαξε όνομα στο Facebook και είναι άφαντος

Η δημοσιοποίηση του θέματος κινητοποίησε μια οικογένεια από την Αλβανία, η οποία ζει τα τελευταία χρόνια στη Λαμία. Ο Αρτούρ στο πρόσωπο του Πέτρου Κουτσούκη αναγνώρισε τον χαμένο του αδερφό, το οποίο αναζητά τα τελευταία 20 χρόνια.





Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν πως στο πρόσωπο του «αόρατου Έλληνα» αναγνωρίζουν τον δικό τους άνθρωπο, τον Πετρίτ, έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες, στις οποίες οι ομοιότητες είναι αρκετές. Επιπροσθέτως, και οι περιγραφές της οικογένειας φαίνεται σαν να φωτογραφίζουν τον Πέτρο Κουτσούκη. «Όλη η Αλβανία παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα μου και ρωτά τι συνέβη. Αργήσαμε, αλλά χαίρομαι που ζει», δηλώνει η ανιψιά του «αόρατου Έλληνα».

Ο Αρτούρ και ο Πετρίτ διατηρούσαν μέχρι κάποιο χρονικό σημείο και επαφή διά αλληλογραφίας, η οποία ξαφνικά σταμάτησε και τότε άρχισε η αναζήτηση του αγαπημένου τους προσώπου.

Άλλαξε όνομα στο Facebook ο «αόρατος Έλληνας»

Αυτή τη στιγμή ο Πέτρος Κουτσούκης είναι άφαντος. Ύστερα από αλλεπάλληλες προσπάθειες της εκπομπής να επικοινωνήσει μαζί του και να του μεταφέρει την εξέλιξη αυτή, δεν κατάφερε να τον βρει. Μάλιστα, το προφίλ που υπήρχε στο Facebook με το όνομα «Πέτρος Κουτσούκης» δεν υπάρχει και στο ίδιο url εμφανίζεται ένα νέο προφίλ με το όνομα «Τάκης Πατάκης».

ΕλλάδαΟικογένεια από την Αλβανία αναγνώρισε τον «αόρατο Έλληνα» – Άλλαξε όνομα στο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

“Έχει ροπή προς την κομμωτική” λέει ο δικηγόρος του 17χρονου που ξύρισε 12χρονο με φαλτσέτα

Τι υποστηρίζει ο 17χρονος με τη φαλτσέτα σε σχολείο...

Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες στην Εντατική για την σπουδαία ερμηνεύτρια -Video

Δεν έγινε κανένα επισκεπτήριο στην Εντατική για να μην...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα