18 C
Serres

Αυστραλία: Ένας “υπερφυσικός μπεμπές” πιγκουίνος έχει γίνει σταρ

Date:

Ο Πέστο, ένας νεοσσός βασιλικός πιγκουίνος με αφύσικο μέγεθος και πυκνό φτέρωμα, έχει γίνει ο σταρ του ενυδρείου όπου ζει, στην Αυστραλία, αλλά και των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και είναι μόλις 9 μηνών, ο Πέστο ζυγίζει 23,5 κιλά, είναι δηλαδή μεγαλύτερος και από τους δύο γονείς του μαζί, την Τάνγκο και τον Χάντσον, που ζυγίζουν γύρω στα 11 κιλά ο καθένας.

Ο «υπερφυσικός μπέμπης» τρώει καθημερινά μέχρι και 25 ψάρια και αυτό σημαίνει ότι το ήδη εντυπωσιακό μέγεθός του θα αυξηθεί κι άλλο, εξήγησε η Έμιλι Θόρντον, η επικεφαλής φύλακας των πιγκουίνων στο Aquarium Sea Life της Μελβούρνης.

Ο Πέστο έχει ήδη πολλούς θαυμαστές στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Η ψηλή, στρογγυλούτσικη σιλουέτα του, με το χοντρό, καφέ φτέρωμα, διακρίνεται αμέσως ανάμεσα στους άλλους, τους συνηθισμένους πιγκουίνους. Είναι ήδη ο μεγαλύτερος βασιλικός πιγκουίνος που έχουν δει ποτέ οι υπεύθυνοι του ενυδρείου.





Το «μωρό» είναι πολύ κοινωνικό, φιλοπερίεργο και σίγουρο για τον εαυτό του. Αλληλεπιδρά τόσο με τους άλλους πιγκουίνους, όσο και με τους φύλακες, εξήγησε η Θόρντον. Μάλιστα, δεν δείχνει να έχει αντιληφθεί ότι είναι διάσημος, παρά τις κάμερες που τον παρακολουθούν συνεχώς.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚόσμοςΑυστραλία: Ένας "υπερφυσικός μπεμπές" πιγκουίνος έχει γίνει σταρ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Προετοιμασίες του IDF για πιθανή χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ...

Νεκρός ο ανώτατος διοικητής της Χεζμπολάχ Ιμπραχίμ Κουμπάισι

Ένας ανώτατος διοικητής της Χεζμπολάχ, επικεφαλής της μονάδας ρουκετών...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα