26.3 C
Serres

Σέρρες: Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης

Date:

Σε ηλικία 72 ετών έχασε τη μάχη για τη ζωή ο δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης. Μετά από πολύμηνη νοσηλεία, άφησε το βράδυ του Σαββάτου την τελευταία του πνοή στην εντατική μονάδα του  Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Ο Στέλιος Μπουφίδης συνεργάστηκε για πολλά χρόνια ως πολιτικός σχολιαστής με το Epiloges

Ποιος ήταν

Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος της Ιδιωτικής Σχολής Δημοσιογραφίας ασχολήθηκε από τα εφηβικά του χρόνια με τη δημοσιογραφία. Κατά τη διάρκεια της πορείας του συνεργάστηκε με πανελλαδικά και τοπικά ΜΜΕ και από διάφορες θέσεις (διευθυντής προγράμματος, παραγωγός και παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, πολιτικός σχολιαστής κ.α.), όπως μεταδίδει η ΕΡΤ

Διαβάστε: Ποιος ήταν ο Σερραίος δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης

Το 1983 ίδρυσε την εφημερίδα «Η ΜΑΧΗ», την πρώτη εφημερίδα της Π.Ε. Σερρών σε σχήμα ταμπλόϊντ. Το 1995 δημιούργησε και διηύθυνε το περιοδικό «ΜΕΤΑ», το «σύγχρονο σερραϊκό περιοδικό», του οποίου η μετεξέλιξη είναι το σημερινό «ΜΕΤΑmagazino».

Σέρρες: Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης





Από το 1995 συνεργάσθηκε ως υπεύθυνος ενημέρωσης με την ΕΡΑ Σερρών και από το 2006 ως το τέλος του 2011, εργάσθηκε ως υπάλληλος της ΕΡΤ στο ραδιοφωνικό σταθμό των Σερρών.

Ασχολήθηκε με την πολιτική και τον συνδικαλισμό. Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Εσωτερικού και της Ελληνικής Αριστεράς. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Σερρών στις εκλογές του 1986 και ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜ.ΑΡ) στις εθνικές εκλογές του 2012.

Το Epiloges.tv εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. “Ο Στέλιος Μπουφίδης εντυπωσίαζε πάντα με το ήθος, την ευρυμάθειά του, την ηρεμία του και το κενό που αφήνει στον δημοσιογραφικό κόσμο θα είναι δυσαναπλήρωτο. Πιστός στις αρχές του μέχρι το τέλος του”

φωτο από facebook

ΣέρρεςΣέρρες: Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποιος ήταν ο Σερραίος δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης

Συγκλονισμένη η κοινωνία των Σερρών αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Στέλιο...

Σέρρες: Τροχαίο στον δρόμο για το Σκούταρι -Video

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στην επαρχιακή οδό...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 29 Σεπτεμβρίου

Στις 29 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο, είναι του...

Σέρρες: Στη λίστα των πιο υγιεινών και θρεπτικών επιλογών το κρέας της στρουθοκαμήλου

Το 1995 δημιουργήθηκε μια μεγάλη και πρωτότυπη φάρμα στην...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα