17.6 C
Serres

Πέτρος Τατσόπουλος: «Θα βόλευε πολύ τους ρασοφόρους, το παπαδαριό, να ξεφορτωθούν το σκεπτικό του νέου μου βιβλίου»

Date:

“Έχω μετανιώσει για εμφανίσεις και για εκρήξεις, ενώ υπάρχουν φορές που θεωρούσα την έκρηξη απαραίτητη” δηλώνει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Ανάμεσα σε άλλα, το μεσημέρι της Κυριακής, ο γνωστός συγγραφέας αναφέρθηκε στην κυκλοφορία του νέου του βιβλίου και στις τηλεοπτικές του εκρήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Τατσόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι θα βόλευε πολύ τους ρασοφόρους, αυτούς που μερικές φορές αποκαλώ ειρωνικά παπαδαριό, να ξεφορτωθούν το σκεπτικό του νέου μου βιβλίου με τη ρετσινιά ή με τη ρετσέτα από κάτω εμμονή. Δεν είναι όμως αυτό. Για την ακρίβεια δεν ασχολείται καθόλου το βιβλίο με θέματα πίστης. Ασχολούμαι πάρα πολύ με τις απάτες θαυμάτων».

«Προσπαθώ να τηρώ αυτό που έχει πει ο Κλιντ Ίστγουντ. Προσπαθώ κάθε μέρα να κλειδώνω τον γέρο έξω από το σπίτι. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν κλειδώνουν τον γέρο έξω από το σπίτι από τότε που είναι παιδιά».





«Και βέβαια έχω αισθανθεί κάποιες φορές αντικείμενο προς εκμετάλλευση. Υπάρχουν φορές που έχω μετανιώσει για εμφανίσεις και για εκρήξεις, ενώ υπάρχουν και άλλες φορές που θεωρούσα την έκρηξη απαραίτητη. Θεωρούσα ότι το να μείνω δηλαδή νηφάλιος εκείνη τη στιγμή θα ήταν μεγαλύτερο λάθος από το να εκραγώ» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Πέτρος Τατσόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΠέτρος Τατσόπουλος: «Θα βόλευε πολύ τους ρασοφόρους, το παπαδαριό, να ξεφορτωθούν το...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σοκάρει ο Θοδωρής Φέρρης: «Έφτασα στο όριο, ήμουν στον γκρεμό και ήμουν στο χείλος»

"Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή που σκέφτηκα πως είτε θα...

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορώ να της καταμαρτυρήσω πάρα πολλά πράγματα»

"Νομίζω ότι βαραίνει η γνώμη μου διότι είναι γνωστές...

Μήπως ο fitness influencer που ακολουθείς είναι μούφα;

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό online,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα