23.1 C
Serres

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά το χθεσινό του ξέσπασμα για τις τρεις εκπομπές

Date:

“Τον εκτιμώ και πιστεύω ότι ό,τι κι αν πει, το λέει με μία γλύκα. Μου αρέσει, είναι συμπαθέστατος και να του δώσετε ένα γλυκό φιλί, αν το δείτε” ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στέλνοντας αγάπη.

Την απάντησή του έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή το χθεσινό ξέσπασμα του τελευταίου, όπου δήλωσε ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έχει ήδη τρεις εκπομπές και θα πρέπει να δώσει σειρά και σε άλλους. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Πρωινό Σου Σου και στη Βίκυ Δέτσικα.

«Τον Δημήτρη τον έχω μέσα στην καρδιά μου, αλήθεια το λέω. Τον εκτιμώ και πιστεύω ότι ό,τι κι αν πει, το λέει με μία γλύκα. Μου αρέσει, είναι συμπαθέστατος και να του δώσετε ένα γλυκό φιλί, αν το δείτε. Σας το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου. Μου είναι πολύ συμπαθής και ο καθένας μπορεί να νιώθει και να λέει ό,τι θέλει. Δεν με πειράζει καθόλου κι έχει ο καθένας δικαίωμα να κρίνει» ανέφερε αρχικά.

«Εγώ, όμως, επειδή ρίχνω πολλή δουλειά και προσπαθώ να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για αυτό, εύχομαι το αποτέλεσμα να αρέσει στους τηλεθεατές με την έννοια να περνάνε καλά και για όλα τα άλλα δεν πειράζει. Ας πει κι ο Δημήτρης ό,τι θέλει» συνέχισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.




πηγή zappit.gr

LifeStyleΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά το χθεσινό του ξέσπασμα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Έλενα Παπαρίζου: Δικαίωση μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη

Ο Τόνυ Μαυρίδης καλείται να αποχωρήσει από την κοινή...

Αγόρασε σε δημοπρασία κιθάρα με υπογραφή της Τέιλορ Σουίφτ και την κατέστρεψε

Ένας άνδρας από το βόρειο Τέξας αγόρασε μια υπογεγραμμένη...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα