29.3 C
Serres

Μίλτος Τεντόγλου: Πένθος για τον χρυσό ολυμπιονίκη

Date:

Δύσκολες ώρες για τον κορυφαίο Έλληνα άλτη.

Στο πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες ο Μίλτος Τεντόγλου και η οικογένειά του. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος «έχασε» τον πολυαγαπημένο του παππού, ο οποίος τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια στην τεράστια προσπάθειά του παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Μάλιστα, ο εκλιπών είχε μιλήσει σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2023 για το πώς ο εγγονός του του δίνει κουράγιο και ζωή με τα επιτεύγματά του, αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

«Ο Γιώργος ο γιος μου με πήγε ξάπλα με το αμάξι στην Βουδαπέστη. Επί 12 ώρες ταξιδεύαμε, είναι πάνω από 1.000 χιλιόμετρα. Πήρα χάπια για τον πόνο για να μπορέσω να δω τον αγώνα και να τον χαρώ με την καρδιά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω καρκίνο και παλεύω με αυτό που έχω. Ήρθε και με βρήκε αυτό και θα το νικήσω. Από το πρώτο ταξίδι που είχα κάνει για να τον δω να αγωνίζεται στην Κολομβία του είχα δώσει μια συμβουλή ”να πετάς μακριά, αλλά τα πόδια σου να είναι στη γη”. Αυτό κάνει σίγουρα. Δεν ξέρω αν μέτρησε η συμβουλή μου, αλλά είναι ένα ταπεινό παιδί.




Τώρα στη Βουδαπέστη του είπα ”παλικάρι μου με δυσκόλεψες στον προκριματικό” και μου είπε ”συγγνώμη παππού, δεν το ήθελα”. Του είπα ότι με τη νίκη του μου έδωσε άλλα 10 χρόνια ζωής. Και μου είπε ότι θα το πάρει και στους Ολυμπιακούς για να μου δώσει άλλα 10 χρόνια!», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Η κηδεία του παππού του Μίλτου Τεντόγλου θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι, το ερχόμενο Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στον τόπο καταγωγής του, την Πηγαδίτσα Γρεβενών.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΜίλτος Τεντόγλου: Πένθος για τον χρυσό ολυμπιονίκη

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σοκάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: «Είχα 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, κινδύνευα από σηψαιμία»

Η επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Από το κρεβάτι...

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στα 39 της χρόνια η «χρυσή» κληρονόμος

Δείτε πώς είναι σήμερα η Αθηνά Ωνάση, η μοναδική...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα