25.9 C
Serres

Σοκάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: «Είχα 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, κινδύνευα από σηψαιμία»

Date:

Η επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Από το κρεβάτι του νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετέφερε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του σήμερα (4/10) στην εκπομπή Buongiorno. Ο γνωστός παρουσιαστής απείχε από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο MEGA λόγω μίας προγραμματισμένης εξέτασης, η οποία ωστόσο εξελίχθηκε σε εισαγωγή και νοσηλεία.

Αυτό που τράβηξα χθες ήταν λίγο ζόρικο αλλά τέλος καλό όλα καλά. Η επέμβαση που έκανα, ο τρόπος που έγινε η επέμβαση και το επείγον. Εγώ μυαλό δεν βάζω, έλεγα ότι θα φύγω και μου εξήγησαν ότι είχα μία περίεργη κύστη που, αν την άφηνα, θα είχα επιπτώσεις πολύ σκληρές και δύσκολες», περιέγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του Buongiorno.

«Σου μιλάει ένας άνθρωπος που χθες το βράδυ είχε 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, αν θες να σου μιλήσω ιατρικά. Ο γιατρός μου είπε ότι, αν δεν με εγχείριζε, κινδύνευα ακόμα και από σηψαιμία. Έδινα μάχη χθες εγχειρισμένος για να είμαι σήμερα στην εκπομπή», συμπλήρωσε στην αφήγησή του ο παρουσιαστής, δεχόμενος τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους συνεργάτες του.




Σημειώνεται πως, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος απείχε λόγω μίας προγραμματισμένης ιατρικής εξέτασης, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΣοκάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: «Είχα 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, κινδύνευα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μίλτος Τεντόγλου: Πένθος για τον χρυσό ολυμπιονίκη

Δύσκολες ώρες για τον κορυφαίο Έλληνα άλτη. Στο πένθος έχει...

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στα 39 της χρόνια η «χρυσή» κληρονόμος

Δείτε πώς είναι σήμερα η Αθηνά Ωνάση, η μοναδική...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα