25.9 C
Serres

Η ΜΕΓΑ ΑΕ καινοτομεί και στα είδη φροντίδας για κατοικίδια

Date:

Η εταιρεία ΜΕΓΑ ΑΕ, κορυφαία εταιρεία στα είδη προσωπικής υγιεινής, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την είσοδό της στην κατηγορία προϊόντων φροντίδας για κατοικίδια ζώα, λανσάροντας τα προϊόντα φροντίδας RISPET.

Μετά από 44 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον τομέα προσωπικής υγιεινής,  η ΜΕΓΑ ΑΕ κάνει ένα δυναμικό βήμα στην νέα αυτή κατηγορία συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της με τις τάσεις της αγοράς και τις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών. 

Η νέα κατηγορία προϊόντων RISPET, η οποία περιλαμβάνει σαμπουάν, υγρά μαντήλια, απορροφητικά επιδαπέδια στρωματάκια και υγρά, εμποτισμένα γάντια για κατοικίδια, αναπτύχθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα και ανάλυση της αγοράς, εξασφαλίζοντας ότι η ΜΕΓΑ παραμένει και πάλι στην αιχμή της καινοτομίας.

Η ΜΕΓΑ ΑΕ καινοτομεί και στα είδη φροντίδας για κατοικίδια

Η νέα αυτή σειρά προϊόντων, περιέχει ειδικά μελετημένες συνθέσεις με πλούσια ευεργετικά συστατικά για extra φροντίδα στο δέρμα και το τρίχωμα των κατοικιδίων:

  • Με εξειδικευμένο σχεδιασμό για τις ανάγκες κοντότριχων και μακρύτριχων σκυλιών.
  • Δερματολογικά ελεγμένα.
  • Με φιλικό pΗ.
  • Σε μοντέρνες και πρακτικές συσκευασίες.

Με ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς τις ευπαθείς ομάδες, η εταιρεία ΜΕΓΑ επέλεξε να λανσάρει τα νέα αυτά προϊόντα την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ανακοινώνοντας παράλληλα και την χορηγική υποστήριξη της εταιρείας προς το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, ΔΙΚΕΠΑΖ, το πρώτο στην Ελλάδα Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων που λειτουργεί από το 2003 στο Σχιστό Περάματος. 

Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στο μεγάλο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΜΕΓΑ, Πράξεις Φροντίδας.




Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΜΕΓΑ, 100% ελληνική ως εταιρεία, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, με μάρκες εμπιστοσύνης όπως τα Babylino, EveryDay, Babycare, Wet Hankies, Sani, Pom Pon, και τώρα τα Rispet.

Ιδρύθηκε το 1981 και, χάρη στην αδιαπραγμάτευτη έμφαση στην καινοτομία και την άριστη ποιότητα, αλλά και τις αδιάλειπτες επενδύσεις της εταιρείας σε μηχανολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και υπερσύγχρονα συστήματα ποιοτικού ελέγχου, κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, κατακτώντας την ηγετική θέση στον τομέα της στην Ελλάδα και εξαιρετικά ισχυρή παρουσία στο εξωτερικό.

Η εταιρεία λειτουργεί με υπευθυνότητα, με τη βιώσιμη ανάπτυξη πλήρως ενσωματωμένη στην επιχειρηματική της στρατηγική. 

Λίγα λόγια για το ΔΙΚΕΠΑΖ

Το πρώτο στην Ελλάδα Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων λειτουργεί από την 15-01-2003, στο Σχιστό Περάματος.

Το έργο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε το έτος 2002-2003 από το Σύνδεσμο Δήμων Πειραιά – Δυτικής Αττικής. Το Κέντρο καταλαμβάνει μία έκταση 5 στρεμμάτων και διαθέτει πλήρες κτηνιατρικό εξοπλισμό, χώρους διανομής, χώρο εκτόνωσης των ζώων, εγκαταστάσεις διοίκησης, αίθουσα ενημέρωσης του κοινού, ειδικά οχήματα περισυλλογής, ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των ζώων καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο και σύστημα βιολογικής επεξεργασίας των αποβλήτων με επαναχρησιμοποίηση όλων των κατεργασμένων υδάτων.

ΕλλάδαΗ ΜΕΓΑ ΑΕ καινοτομεί και στα είδη φροντίδας για κατοικίδια

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΑΣΕΠ: Έρχεται τον Οκτώβριο προκήρυξη με 1.100 μόνιμες θέσεις με απολυτήριο Γυμνασίου

Εντός του Οκτωβρίου, σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ, αναμένεται να...

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κύρωση της νέας σύμβασης παραχώρησης της Αττικής Οδού

 Κατά πλειοψηφία κυρώθηκε από την ολομέλεια της Βουλής, το...

Καβάλα: Αναστέλλεται κάθε εμπορική δραστηριότητα στο λιμάνι Κεραμωτής

Την αναστολή κάθε εμπορικής δραστηριότητας (φορτοεκφορτώσεων) στο λιμάνι Κεραμωτής...

Γιορτή Πουλιών στις λίμνες Κορώνεια, Κερκίνη και Νέα Αγαθούπολη

Με τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις, στη Λίμνη Κερκίνη, στη Λίμνη...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα