24.2 C
Serres

Επιστημονική ημερίδα στο Δήμο Σερρών για την εκπαίδευση φροντιστών στη διαχείριση ασθενών με χρόνια προβλήματα υγείας

Date:

Ο Δήμος Σερρών, ο Ιατρικός Σύλλογος Σερρών, το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, της Ιατρικής Σχολής, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Εκπαίδευση Φροντιστών στη διαχείριση ασθενών με χρόνια προβλήματα υγείας». 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 από τις 9:00  έως τις  16:00, στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» στις Σέρρες και θα είναι ανοικτή για το κοινό. 

Στόχος της ημερίδας είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων και η διεύρυνση των γνώσεων των φροντιστών, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που ανακύπτουν στην περίθαλψη χρονίως πασχόντων ασθενών μελών της οικογένειάς τους. 




Εξειδικευμένοι επιστήμονες στις χρόνιες παθήσεις, θα παρουσιάσουν τις διεπιστημονικές του γνώσεις που άπτονται στην πρόληψη των νόσων, αλλά και στις υποστηρικτικές θεραπείες για τη φροντίδα στο σπίτι ατόμων με χρόνια προβλήματα υγείας.

Για την ενημέρωση των πολιτών την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, οι διοργανωτές της επιστημονικής ημερίδας θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων και τελετών του Δημαρχιακού μεγάρου Σερρών.

ΣέρρεςΕπιστημονική ημερίδα στο Δήμο Σερρών για την εκπαίδευση φροντιστών στη διαχείριση ασθενών...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Σε φυλακή στην Ελλάδα για 30 μέρες οι Ρουμάνοι οπαδοί

Σε φυλακές στην Ελλάδα για τριάντα μέρες θα εκτίσουν...

Ισορροπίες τρόμου για τις τιμές των καυσίμων και του πετρελαίου θέρμανσης -video

Με το βλέμμα στραμμένο στην κρίση  της Μέσης Ανατολής...

Γιόρτασαν με πολλούς τρόπους την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Μουσικό Σχολείο Σερρών- video

Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους γιόρτασαν το πρωί της...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα