17.6 C
Serres

Μαρία Μπακοδήμου – Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία στην εντατική: «Ήταν μία δύσκολη μάχη»

Date:

“Ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει”.

Το πρώτο της μήνυμα μέσα από τα social media έστειλε η Μαρία Μπακοδήμου, έπειτα από την ξαφνική της νοσηλεία στην εντατική τα προηγούμενα 24ωρα. Η παρουσιάστρια, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, υπέστη αλλεργικό σοκ μετά από χορήγηση φαρμάκου για τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων και χρειάστηκε η άμεση νοσηλεία της.

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη», έγραψε σε μήνυμά της στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου το πρωί της Τρίτης (8/10).

«Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις», συμπληρώνει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!», κατέληξε στην ανάρτησή της η Μαρία Μπακοδήμου.




πηγή zappit.gr

LifeStyleΜαρία Μπακοδήμου – Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία στην εντατική: «Ήταν...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πέθανε η μητέρα της Whitney Houston

Η ηλικιωμένη γυναίκα "έφυγε" 12 χρόνια μετά τον θάνατο...

Τι είναι το “waiting mode” και πώς επηρεάζει τον τρόπο που ζούμε στο σπίτι

Ο όρος «Waiting Mode» περιγράφει μια κατάσταση στην οποία...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα