24.1 C
Serres

Υποδοχή νεοεισαχθέντων στο ΔΙΠΑΕ Σερρών: Έτοιμοι για το νέο τους ξεκίνημα οι φοιτητές -video

Date:

Με  την έναρξη του νέου Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025 ο Πρύτανης  του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος Σταμάτης Αγγελόπουλος , μέλη της Ακαδημαϊκής  κοινότητας, ο Δήμος Σερρών και το Επιμελητήριο υποδέχθηκαν τους πρωτοετής φοιτητές  όπου και πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» το οποίο και γέμισε από τους νέο εισαχθέντες φοιτητές  που ήρθαν για να δώσουν άλλη πνοή στην πόλη των Σερρών.

Ο Πρύτανης  τους καλωσόρισε και παράλληλα, αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς που αφορούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις δράσεις του ΔΙΠΑΕ,  ενώ κλείνοντας την ομιλία του, παρότρυνε του φοιτητές να είναι ενεργοί πολίτες , να τολμούν και να διεκδικούν.

Ο κ. Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έκρηξη εισακτέων στο ΔΙΠΑΕ. Οι πρωτοετής ανέρχονται στους 1.100 ενώ συνολικά ο αριθμός των φοιτητών στο campus των Σερρών  ανέρχεται στις 4.000.

Η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα   από πλευρά της αναφέρθηκε στο μνημόνιο συνεργασίας του δήμου με το ΔΙΠΑΕ και ευχήθηκε καλή διαμονή στους φοιτητές.

Ενώ και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του πως το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός και συνεργάτης των δράσεων του ΔΙΠΑΕ.




Οι παραβρισκόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες άκουσαν με προσοχή τα όσα ανέφεραν οι ομιλούντες και δήλωσαν στη κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ  έτοιμοι για το νέο τους ξεκίνημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΥποδοχή νεοεισαχθέντων στο ΔΙΠΑΕ Σερρών: Έτοιμοι για το νέο τους ξεκίνημα οι...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες:  Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (10 Οκτωβρίου 2024) το πρωί σε περιοχή...

Σχολική ποδιά, να επανέλθει ή όχι; Τι απαντούν οι Σερραίοι -video

Το ημερολόγιο έδειχνε 6 Φεβρουαρίου του 1982 όταν ανακοινώθηκε...

Γιώργος Νυκτοπάτης: Διαφωνούσα από την αρχή για την σύμβαση των LED- Video

Την άποψη του για τη σύμβαση  των LED εξέφρασε...

10 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας- video

Ως παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας έχει καθιερωθεί από το...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα