20.2 C
Serres

Μέλη ΚΑΠΗ Σερρών: “Θα πάρουμε τις μαγκούρες”- video

Date:

 «Θα πάρουμε τις μαγκούρες» λένε μέλη του ΚΑΠΗ Σερρών, προκειμένου να σταματήσουν οι ενέργειες για την συστέγαση του ΚΑΠΗ με το ΚΗΦΗ. Ο νομικός εκπρόσωπος των μελών του Α’ ΚΑΠΗ  κ. Γιάννης Γιάντσιος  αναφέρει πως οι απόμαχοι της ζωής είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον χώρο τους και πως  πρέπει να πρυτανεύσει η λογική.

Συνεχίζουν να παραμένουν αντίθετα τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ στη συστέγαση του ΚΗΦΗ στο χώρο τους. Οι ηλικιωμένοι έχουν συγκεντρώσει υπογραφές για να κινηθούν νομικά. Μάλιστα όπως υποστηρίζουν η στάση τους θα σκληρύνει ακόμη  πιο πολύ τις επόμενες ημέρες καθώς όπως λένε βλέπουν πως η δημοτική αρχή αγνοεί τις ενστάσεις και τις επιφυλάξεις τους. Παράλληλα  διευκρινίζουν πως αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της λειτουργίας του ΚΗΦΗ, όμως σε άλλο χώρο.

Ο κ. Βάιος παλιό μέλος των Α΄ΚΑΠΗ απευθύνει για ακόμη μια φορά έκκληση προς την δημοτική αρχή να το ξανά σκεφτεί γιατί αλλιώς έρχονται φουρτούνες.

Ο νομικός εκπρόσωπος των μελών του Α’ ΚΑΠΗ  κ. Γιάννης Γιάντσιος  αναφέρει πως θα ασκήσουν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην προχωρήσουν οι εργασίες που απαιτούνται. Παράλληλα εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους αντιδρούν οι ηλικιωμένοι και τονίζει πως θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική για να μην υπάρξουν πιο δυσάρεστες εξελίξεις. Οι απόμαχοι της ζωής είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον χώρο τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου Νίκου Φρυδά οι ενέργειες για την λειτουργία του ΚΗΦΗ συνεχίζονται κανονικά. Ο χώρος θα αναβαθμιστεί και ΚΗΦΗ και ΚΑΠΗ θα συστεγασθούν.   




ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΜέλη ΚΑΠΗ Σερρών: "Θα πάρουμε τις μαγκούρες"- video

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μυρίζει σκουπίδια: Στον εισαγγελέα οι κάτοικοι για τον ΧΥΤΥ Παλαιοκάστρου -Αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα- video

Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικείου Σερρών  κατέθεσε το πρωί...

Σέρρες: Στην Εθνική Κ17 ο πρωταθλητής Κουλακίδης Χρήστος 

Μετά από μια πετυχημένη χρονιά και την 1η νίκη...

Σέρρες:  Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (10 Οκτωβρίου 2024) το πρωί σε περιοχή...

Σχολική ποδιά, να επανέλθει ή όχι; Τι απαντούν οι Σερραίοι -video

Το ημερολόγιο έδειχνε 6 Φεβρουαρίου του 1982 όταν ανακοινώθηκε...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα