13.6 C
Serres

Ενημερωτική Εκδήλωση από την ΑΝΕΣΕΡ για τα Κέντρα Καινοτομίας στην ύπαιθρο

Date:

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Κέντρα Καινοτομίας στην ύπαιθρο και συνέργειες με τα αστικά οικοσυστήματα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην Π.Ε. Σερρών»

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών Α.Ε.  ΑΟΤΑ,   στα  πλαίσια του Διατοπικού Σχεδίου «Φάροι Γνώσης και Καινοτομίας» του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER, διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα, «Κέντρα Καινοτομίας στην ύπαιθρο και συνέργειες με τα αστικά οικοσυστήματα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην Π.Ε. Σερρών», την Δευτέρα,  21  Οκτωβρίου 2024στην Αίθουσα «Γ. Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου  Σερρών, (3ος Όροφος)  και ώρα έναρξης 18:00 μ.μ

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι: 

  • Να παρουσιάσει το Διατοπικό Σχέδιο Συνεργασίας «Φάροι Γνώσης και Καινοτομίας»  –  και τα Κέντρα Καινοτομίας “Lighthouse Hubs” των Αναπτυξιακών Εταιρειών Κιλκίς, Χαλκιδικής, Σερρών και Θεσσαλονίκης που δημιουργούνται μέσα από το Διατοπικό Σχέδιο. 
  • Να παρουσιάσει τις δυνατότητες συνεργασίας των γραφείων / Κέντρα Καινοτομίας “Lighthouse Hubs” των Αναπτυξιακών Εταιρειών Φάρους με άλλους φορείς της Καινοτομίας, όπως πχ του Μηχανισμού Υποστήριξης της Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
  • Να ευαισθητοποιήσει τον Επιχειρηματικό κόσμο του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Σερρών  για το πως μπορούν να  βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα τους  αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομίες μετασχηματισμού.

Στην  ημερίδα συμμετάσχει  ο «Μηχανισμός  Υποστήριξης Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, OSLO – One Stop Liaison Office».

ΣέρρεςΕνημερωτική Εκδήλωση από την ΑΝΕΣΕΡ για τα Κέντρα Καινοτομίας στην ύπαιθρο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σε κατάσταση “έκτακτης ανάγκης” το Σιδηρόκαστρο από την παρατεταμένη ανομβρία

Σε κατάσταση "έκτακτης ανάγκης" βρίσκεται το Σιδηρόκαστρο, σύμφωνα με...

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: «Το αμάρτημα της μητρός μου» Τετάρτη και Πέμπτη 23 & 24 Οκτωβρίου

Ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Το...

Σέρρες – Β.Μητλιάγκα: Τι αναφέρει η δήμαρχος Σερρών για τις δηλώσεις του Δ.Μιχτσόγλου- video

Κατόπιν των δηλώσεων του κ. Δημητρίου Μιχτσόγλου σε τηλεοπτικές...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα