“Εγώ ακόμα κάνω θεραπεία από ένα μετατραυματικό γεγονός που είχα σε μία σχέση. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ολέθριοι και άργησα πάρα πολύ να το καταλάβω”. Τη Χρύσα Ρώπα υποδέχθηκε ο ... Περισσότερα

Αντέδρασε η Χρύσα Ρώπα: «Έχω ακούσει τέτοια σχόλια αλλά ποιος χέ…ηκε;»

Epilogestv

Epilogestv

“Εγώ ακόμα κάνω θεραπεία από ένα μετατραυματικό γεγονός που είχα σε μία σχέση. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ολέθριοι και άργησα πάρα πολύ να το καταλάβω”.

Advertisement
 

Τη Χρύσα Ρώπα υποδέχθηκε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στο «Όλα για τη ζωή μας» της Κυριακής (10/11). Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που υφίστανται οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας και ακόμη περισσότερο οι γυναίκες σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

«Δεν ξέρω όταν λες ηλικιακός ρατσισμός, εννοείς για το ότι με αντιμετωπίζουν ως μια γυναίκα που θα είναι σε 2 χρόνια 70 χρόνων. Με αντιμετωπίζουν έτσι. Σε αυτή την ηλικία υπάρχουν λιγότερες αντοχές, συσσωρευμένη κούραση, σωματική και ψυχολογική. Και μπορεί και πνευματική, εγκεφαλική», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

«Δεν περίμενα από κανέναν να κρίνει τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν λαμβάνω υπόψη μου τον ηλικιακό ρατσισμό. Αντιμετώπισα το «πλύνε τα πιάτα σου», μία αντιμετώπιση ότι «ξέρουν οι άλλοι, σταμάτα». Έχω ακούσει τέτοια κοινωνικά σχόλια αλλά… ποιος χέστηκε; Συγνώμη κιόλας», προσθέτει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Πιστεύω ότι το κίνητρο για την αντικατάσταση των πιο μεγάλων σε ηλικία ηθοποιών με νεότερους είναι πολιτικοκοινωνικό. Είναι η δομή της κοινωνίας έτσι. Ζω σε ένα σύστημα τέτοιο που ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει αχρηστεύει. Αν μου δίνανε καλύτερη σύνταξη, θα μπορούσα να σπουδάσω ισπανικά που θέλω. Και η γενιά μας είναι και τυχερή γιατί στα 60 δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος γέρασε. Γιατί να έχω ενοχές επειδή είμαι 68 ετών ή 80 ή 70; Έχω φίλες 80 ετών που είναι νεότατες. Τίποτα δεν με ενοχλεί αν λέγεται με τον σωστό τρόπο», συμπλήρωσε η Χρύσα Ρώπα.

«Εγώ ακόμα κάνω θεραπεία από ένα μετατραυματικό γεγονός που είχα σε μία σχέση. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ολέθριοι και άργησα πάρα πολύ να το καταλάβω, ούτε το περιβάλλον με βοηθούσε να καταλάβω τι συμβαίνει. Πώς να εμπιστευτείς μετά άνθρωπο; Έκανα τεράστια δουλειά για να μη με νοιάζει», εξομολογείται η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Advertisement
ΔΕΗ

«Ο έρωτας στα 60 θεωρείται γελοίος για μια γυναίκα μόνο όχι για έναν άντρα. Είναι φυσιολογικό όμως να υπάρχει ο έρωτας. Μακάρι να μπορούσα, δεν υπάρχει όμως στο μενού, αλλά και ποιος δεν θα ήθελε να ερωτευτεί. Δεν έχω παρτίδες με την κοινή γνώμη. Μπορεί ο καθένας να πει ό,τι θέλει, όχι όμως κάτι που να αφορά μία απάτη, κάτι που να συμμετέχω, είναι ένα πράγμα που με προσβάλλει», σχολίασε εύστοχα η Χρύσα Ρώπα.

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το trailer του "Παρά Πέντε"!

16/12/25 1:03 μμ

Το trailer του “Παρά Πέντε”!

Συμβολικό κλείσιμο των δημαρχείων της χώρας σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου - video

16/12/25 12:37 μμ

Συμβολικό κλείσιμο των δημαρχείων της χώρας σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – video

Πολιτεία των Ευχών: Άνοιξε τις πύλες του το θεματικό πάρκο στην πλατεία Ελευθερίας - video

16/12/25 12:30 μμ

Πολιτεία των Ευχών: Άνοιξε τις πύλες του το θεματικό πάρκο στην πλατεία Ελευθερίας – video

Συγκρότηση νέας Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος ΕΜΕ Σερρών 2025

16/12/25 12:22 μμ

Συγκρότηση νέας Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος ΕΜΕ Σερρών 2025

Η νέα γενιά της ελληνικής άρσης βαρών πέτυχε 16 πανελλήνια ρεκόρ

16/12/25 12:18 μμ

Η νέα γενιά της ελληνικής άρσης βαρών πέτυχε 16 πανελλήνια ρεκόρ

Στ. Παπασταύρου: «Η ενέργεια αποτελεί σημαντικό εργαλείο σε καιρό ειρήνης, μετατρέπεται όμως σε όπλο σε καιρό πολέμου»

16/12/25 12:11 μμ

Στ. Παπασταύρου: «Η ενέργεια αποτελεί σημαντικό εργαλείο σε καιρό ειρήνης, μετατρέπεται όμως σε όπλο σε καιρό πολέμου»

«Αλλάζουμε χρονιά μαζί»: Με εκπλήξεις και πλούσιο πρόγραμμα η γιορτή υποδοχής του νέου έτους στο Νεοχώρι Σιντικής

16/12/25 12:07 μμ

«Αλλάζουμε χρονιά μαζί»: Με εκπλήξεις και πλούσιο πρόγραμμα η γιορτή υποδοχής του νέου έτους στο Νεοχώρι Σιντικής

Κ. Πιερρακάκης: Η ψηφιακή μετάβαση κάνει τη σύγκλιση με την Ευρώπη πράξη

16/12/25 12:02 μμ

Κ. Πιερρακάκης: Η ψηφιακή μετάβαση κάνει τη σύγκλιση με την Ευρώπη πράξη

Πανσερραϊκός: Η Βιβή Διαβολεμένου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας

16/12/25 11:58 πμ

Πανσερραϊκός: Η Βιβή Διαβολεμένου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου - video

16/12/25 11:36 πμ

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – video

Σέρρες – Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σήμερα Τρίτη σε περιοχή της πόλης

16/12/25 11:32 πμ

Σέρρες – Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σήμερα Τρίτη σε περιοχή της πόλης

16/12/25 11:15 πμ

“Ράδιο Αρβύλα”: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με την κατάθεση “Φραπέ” στη Ζ. Κωνσταντοπούλου!