Σέρρες: Σε ισχύ τέθηκε το νέο Διζωνικό Σύστημα Μειωμένης Τιμολόγησης – Τι αλλάζει για τους καταναλωτές – video

Σε ισχύ τέθηκε από 1η Φεβρουαρίου το νέο Διζωνικό Σύστημα Μειωμένης Τιμολόγησης. Όσοι καταναλωτές είχαν το λεγόμενο νυχτερινό τιμολόγιο θα περάσουν στο νέο διζωνικό, όπου θα υπάρχουν δύο ζώνες, η χειμερινή και η θερινή.

Ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Σερρών, Δημήτρης Πολυμέρης, εξηγεί αναλυτικά στην κάμερα του Epiloges, το ωράριο του διζωνικού τιμολογίου. Η διαδικασία ένταξης στο νέο σύστημα γίνεται αυτόματα για όλους, εκτός από αυτούς που έχουν τους παλιούς μετρητές. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει οι ίδιοι να ζητήσουν την ένταξη στο διζωνικό, εφόσον το επιθυμούν.

Το μεγάλο όφελος σύμφωνα με τον κο Πολυμέρη, είναι το γεγονός πως οι πάροχοι θα αγοράζουν φθηνότερα την ενέργεια εκείνες τις ώρες. 

Η διαδικασία ένταξης για όσους έχουν τους παλιούς μετρητές και είναι ήδη στο νυχτερινό θα γίνεται χωρίς κανένα κόστος.



Babis

Ρεπορτάζ: Παντελής Κληντσάρης

ΣέρρεςΣέρρες: Σε ισχύ τέθηκε το νέο Διζωνικό Σύστημα Μειωμένης Τιμολόγησης - Τι...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Με πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλοπαιδιές το φετινό πανηγύρι στο Νεοχώρι Σιντικής Σερρών

Επιστρέφουν μετά από αρκετά χρόνια οι εκδηλώσεις για το...

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών για το μήνα Μάιο

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων...

Νέα θέση εργασίας στη ΜΗΔΙΚΗ Σερρών

Η ΜΗΔΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ ζητά να προσλάβει Υπεύθυνο Προγραμματισμού Παραγωγής...

Σέρρες: Έκλεψαν μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ στον Λευκώνα –  Χωρίς νερό έμειναν οι κάτοικοι

Εφιάλτης έχουν γίνει οι "κυνηγοί" χαλκού για τους κατοίκους...

Τελευταία Νέα